30 ідей для постів на осінь 2017

Anonim

Ми продовжуємо добру традицію публікації ідей для постів і цього разу ми підготували добірку для осені 2017 року. цікавіше.

30 ідей для постів на осінь 2017

Як це було зроблено нами раніше, ідеї для постінгу розбиті на рубрики.


Святковий постінг

  1. 1 вересня. За традицією осінь стартує днем ​​знань. Тільки будьте ласкаві, позбавте своїх передплатників від сухих «Вітаємо, бажаємо всього найкращого» - побачивши таке у стрічці, більшість у кращому випадку пройдуть повз, а хтось і зовсім відпишеться.

2. 30 вересня. Відзначається день Рунету. Про російський інтернет замовте добре слово. Для всіх інтернет-провайдерів та інших компаній, що спеціалізуються на роботі в інтернеті, це хороший привід мотивувати попит за допомогою невеликої знижки 5-10% на честь свята.

3. 5 жовтня «День Вчителя». Мовні школи, художні майстерні та інші освітні установи можуть влаштувати жартівливий день самоврядування (коли викладають старші учні молодшим) та весело висвітлити цю подію у себе в соц. мережах.

4. 30 жовтня «День автомобіліста».

5. Так вже повелося, що з давніх-давен на Русі стали відзначати Хелловін. І це не тільки привід запостити гарбуз в Інсті, а й влаштувати костюмовану вечірку.

6. 4 листопада святкують «День народної єдності». А це означає для більшості росіян додатковий вихідний і привід вкотре відвідати паб, ресторан або відправитися на відпочинок за місто. Не забудьте нагадати своїм передплатникам про це.

7. 7 листопада «День Жовтневої революції 1917 року». Цього року їй виповнюється рівно 100 років – ювілей, як ніяк. Якими «плюшками» радуватимете своїх передплатників в Інстаграмі або в ВК - вирішувати вам.

8. 27 листопада «День Матері Росії (День Матерей)» - мама, це найдорожче, що є у нас і нам для мам нічого не шкода. Хіба можна пропустити нагоду зіграти на цьому? Адже товари/послуги практично будь-якої компанії можна подарувати мамі у натуральному вигляді або у вигляді сертифіката.

Обов'язково до прочитання: Як розкрутити Інстаграм

Пости на тему спорту

9. 13-14 вересня стартує найпрестижніший футбольний клубний турнір Старого Світу - Ліга Чемпіонів. У цьому розіграші беруть участь одразу два російські клуби Спартак та ЦСКА. Ну, а головна інтрига турніру - чи зможе Реал під керуванням Зідана втретє поспіль здобути Кубок Ліги Чемпіонів. Для ресторанів, кафе та пабів - це чудова нагода запросити футбольних уболівальників до себе до закладу, а для інших просто не залишитися осторонь подій, що найбільш обговорюються.

10. 15 вересня.

11. В Канаді пройде чемпіонат світу зі спортивної гімнастики, де російські представниці явно зберуть медалі найвищої проби. Салони краси та інші компанії б'юті-сфери можуть порадіти за наших дівчаток і закликати всіх бути красивими та стрункими та витрачати гроші на себе кохану.

12. 15-22 жовтня в Мексиці відбудеться світова першість зі стрільби з лука. Можна весело обставити початок цього заходу як з'ясування, хто сьогодні найкращий Робін Гуд у світі.

13. 22-29 жовтня. Теніс. На завершальному турнірі в Сінгапурі 8 найсильніших тенісисток світу визначать найкращу.

14. Дві найсильніші на момент публікації команди Росії (Зеніт і Локомотив) зійдуться в очному поєдинку на багатостраждальному пітерському стадіоні Крестовський. Тут буде місце і для жартів про бакланів, і для відпочинку за переглядом гарного футболу.

15. 9-11 та 12-14 листопада пройдуть матчі плей-офф відбору до Чемпіонату світу з футболу-2018 у Росії , які визначать останніх учасників фінальної стадії турніру. Нам хвилюватися нема про що, ми, як господарі турніру, потрапляємо на нього автоматично.

16. 11-12 листопада. Теніс. Після того, як стане відома найкраща тенісистка світу, настане час визначити найкращий жіночий колектив і вручити йому Кубок Федерації.

17. 13-19 листопада. Завершується сезон у чоловіків. На підсумковому турнірі АТР у Лондоні зійдуться 8 найкращих тенісистів планети і за спортивним принципом визначать короля.

18. 24-26 листопада. Теніс. Далі у суперечці за Кубок Девіса зіграють дві найсильніші збірні світи та визначатимуть нового переможця.

Це цікаво: Як розкрутити групу в ВК

Пости про кіно

19. 7 вересня, «Воно» - почнеться осінній кіносезон трохи моторошно, разом із клоуном Пеннівайзом Стівена Кінга, що полює на дітей.

20. 21 вересня, «Kingsman: Золоте кільце» - новий пригоди англійської спецслужби, така пародія на агента 007, яка з першого погляду полюбилася багатьом глядачам.

21. 5 жовтня, «Той, що біжить по лезу 2049» - це грандіозне продовження культового фільму, події якого відбуваються через кілька десятиліть.

22. 26 жовтня, «Пила 8». Пила 8? Ви серйозно? Це вже майже як серіал про Шерлока (за кількістю серій). І все ж, на Кінопошуку це один з найочікуваніших фільмів цієї осені.

23. 2 листопада, «Тор: Рагнарек». І хоч у трейлері до цього фільму заспоїріли все що можна, проте фанати Marvel з нетерпінням чекають на битву Тора і Халка.

24. 9 листопада, «Вбивство у Східному експресі». Екранізація детективу Агати Крісті з неповторними Джонні Деппом і Мішель Пфайффер у головних ролях, безумовно заслуговують на увагу кожного любителя кіно.

25. 15 листопада, «Ліга справедливості». А це вже серйозно. Адже поки що так і не відомо, хто стане головним антагоністом і чи допоможе команді супергероїв на чолі з Бетменом воскреслий Супермен.

До всіх фільмів можна приурочити розіграш квитків, тематичні квести в історіях Інстаграма або вікторину з розіграшем призів.

На смак і колір

26. Осінь - це не тільки час творів на тему «Як я провів літо?», а й час справжнісінького бабиного літа. Якщо буде тепло – порадійте, якщо холодно, то потрольте погоду і запросіть до себе за покупкою теплого светра або на чашку гарячого шоколаду.

27. За попередньою інформацією презентація iPhone 8 відбудеться 12-го вересня, а продаж нового яблучного смартфону стартує 22-го.

28. Середина листопада - саме час нагадати про Новий рік, що наближається , про те, чому варто купувати новорічні подарунки заздалегідь, продавати корпоративи, банкети та новорічні тури.

29. Майже будь-який день осені - це вогка погода, коли хочеться закутатися в ковдру, гладити котів і дивитися серіали. Додати трохи затишку в стрічку.

30. Для інших навпаки, перший сніг, що випав, - це не тільки можливість зліпити сніговика, але й початку сезону, коли пора розчехляти свій сноуборд і вирушати підкорювати гірські схили. А якщо відповідного інвентарю чи одягу немає, можливо купити їх можна саме у вас.

Ось такі наші 30 ідей для постів, своїми ідеями ділитесь в коментарях!