10 порад щодо просування в Instagram

Anonim

Напевно, ти вже помітив, що після введення Інстаграм нового алгоритму ранжування постів у стрічці, статистика переглядів та лайків падає. Зрозуміло, це відбувається не відразу, а поступово. В результаті падає кількість заявок та дзвінків.

Сьогодні ми дамо вам 8 порад по роботі з бізнес-аккаунтами в Instagram, дотримуючись яких ви тільки примножуватимете кількість своїх клієнтів.


Рекомендації з розкручування облікового запису

1. Різноманітність. Think different. Досить постити той самий контент день у день. Це набридає ваші передплатникам. Експериментуйте. Проводьте опитування, торкайтеся нових тем, залучайте до обговорень, викладайте відео.

2. Працюйте зі своєю аудиторією. Запитайте, що хотіли б бачити ваші читачі? Чи, навпаки, є щось, що їм зараз не подобається? Будьте відкриті.

3. Стабільність Не чекайте швидкого результату. Конкуренція в Інстаграмі з кожним днем ​​все більше і більше, тому не варто сподіватися на те, що якщо ви сьогодні створите обліковий запис і підпишіться на 100 осіб, на вас обрушиться шквал дзвінків. Але це не означає, що треба одразу здатися. Розробте стратегію просування в Instagram і дійте згідно з нею, збирайте зворотний зв'язок і коригуйте свої дії.

4. Спілкуйтесь, а не продавайте. Соціальні мережі створені насамперед спілкування, а чи не для продажів. Тому, кількість постів із закликами Купити, має бути в межах розумного, інакше ніхто не захоче на вас підписуватись.

5. Додайте личность. Людям цікаві інші люди, живі історії та справжні емоції. Будьте справжнім і потягнутися до вас. Придумайте, як цікаво подати інформацію про себе в Інстаграм .

6. Відповідайте на всі питання та коментарі. Не намагайтеся їх уникати або видаляти. (крім спаму зрозуміло).

7. Ненав'язливість. Постійте не більше 3-4 одиниць контенту на день, але не менше 1-2. Також відстежуйте найбільш вдалий час для розміщення постів.

8. Хештеги. Для своїх постів використовуйте не менше 29 хештегів за тематикою свого бізнесу, плюс придумайте один індивідуальний хештег, який ніхто не використовує. Наприклад, наш хештег в інстаграмі IM_journal.

9. Публікуйте Історії. Контент, що виходять в розділі Instagram Stories стає все популярнішим. Показуйте справжнього себе та свою компанію.

10. Створюйте відео контент. Алгоритми Інстаграма люблять відео та частіше показують його у рекомендаціях. В результаті ролики отримують більше охоплення і залучають додатковий трафік.

P.S. Запустіть рекламу в Інстаграм - це дуже легко!

Слідуйте цим простим правилам і у Вас додасться багато нових передплатників.