10 кращих адаптивних шаблонів для Wordpress

Anonim

Сайти на CMS WordPress є найпопулярнішими у світі, а зі зростанням мобільного трафіку адаптивні шаблони для WordPress користуються більшою популярністю, ніж теми, в яких адаптація під усі пристрої та дозволи відсутня.

Навіщо потрібен адаптивний сайт?

Останні дані показують, що аудиторія користувачів Рунета, що використовує смартфони та планшети, вже перевершує тих, хто для цієї мети користується десктопним комп'ютером. Ми легко спілкуємося в соціальних мережах, перевіряємо пошту та дізнаємося цікаву інформацію за допомогою мобільного телефону. Найчастіше для цієї мети використовуються програми.Не всі сайти мають. Та багатьом це не потрібно. А ось адаптивний дизайн – це зовсім інша справа. Його важливість сьогодні важко переоцінити.


Головним трендом сучасності є зручність. Користувач повинен бачити на невеликому екрані свого смартфона зручний і легковідомий інтерфейс свого улюбленого сайту. Ще кілька років тому для цієї мети використовувалася мобільна версія сайту. Куди користувачів пересилав сервер сайту. Але це не найкращий вибір. Сайт має бути адаптивним.

E-Shop

Популярне рішення для створення інтернет-магазину на WordPress. Тема відрізняється стильним дизайном та вже вбудованим плагіном WooCommerce. Вона легка в освоєнні і її можна використовувати як для великих магазинів з великим асортиментом, так і для маленьких бутіків з десятком товарів.Творцем E-Shop WordPress Theme є студія Themes4WP, яка вже зарекомендувала себе як виробник якісних продуктів.

Це цікаво: Кращі конструктори сайтів

Awaken

Цей шаблон підійде для тих, хто хоче розкрутити новину. Сайт на ньому матиме чудовий юзабіліті. Мінімалістичний дизайн лише покращить сприйняття вашого ресурсу. Тема має великий слайдер із трьома найпопулярнішими новинами. Втім, його можна налаштувати так, як вам завгодно. Ця преміум-тема виділить ваш ресурс серед тисяч аналогічних.

Travelify

Проста, але стильна тема від «Сіліканс». Шаблон поширюється безкоштовно та має всі можливості для створення гарного сайту. Головною перевагою цієї теми є простота налаштування її сайдбару.На головній можна виводити запис лише певних рубрик. У тему вже вшиті іконки соціальних мереж. Власнику ресурсу залишиться лише їх налаштувати. Підійде для різних тематик.

Читайте також: Прототипування сайту

Sparkling

Дуже стильна тема, яку при правильному налаштуванні можна використовувати для різних ресурсів. Шаблон легко піддається налаштуванню. Є підтримка шорткодів, за допомогою яких можна урізноманітнити виведення постів та замінити кілька плагінів. При необхідності за допомогою SparklingWordPress Theme можна зробити навіть інтернет-магазин.

Editorial

Шаблон для шанувальників журнальних тем. З його допомогою можна створити цікавий портал, тревел-блог чи електронну газету. Вбудований кастомайзер допоможе налаштувати цю тему так, як потрібно користувачеві. Віджети допоможуть повністю змінити шаблон. З цією темою можна зробити все, що потрібно для вирішення свого завдання.

Hemingway

Безкоштовна тема від шведського дизайнера Андреса Норена. Підійде для особистих блогів чи персональних сайтів. У десктопній версії має дві колонки. Можна вставляти зображення з Flickr. Тема буде цікава дизайнерам чи фотографам. З візуальних «фішок» відзначимо прокручування з легким ефектом паралаксу.

Shapely

Дуже популярна тема у 2017 році. Вона має гарний дизайн, який завдяки адаптивності легко відображається на смартфонах та планшетах. Розробники додали підтримку Retina-дисплеїв, що дозволяє відображати графіку високої чіткості. Шаблон є односторінником, який можна налаштувати під будь-які проекти.

Uncode

Дуже стильна та добре опрацьована тема з «технологічним» ухилом.Але за потреби з її допомогою можна створити навіть кулінарний блог. Головна перевага шаблону – легке налаштування. Все робиться із консолі. Має повний комплект усіх необхідних можливостей. Зі створенням сайту на її основі впорається навіть той, хто не володіє навичками web-дизайну.

Affluent

Професійна тема, що має велику функціональність, чуйність і зрозумілий інтерфейс. Що ще потрібне для створення хорошого сайту? До її бібліотеки вже входять усі необхідні плагіни та інструменти. Її можна використовувати як сайт бізнес-підприємця або консультанта.

Вибір теми для сайту важливе питання. У цьому ТОПі найкращих адаптивних рішень ви обов'язково знайдете таке, що допоможе створити сайт на WordPress, який відповідатиме всім сучасним вимогам до веб-ресурсів.