Автопостинг в Інстаграм

Anonim

Автопостинг у соціальні мережі - це публікація заданих постів та історій за розкладом в автоматичному режимі. Він дозволяє приділяти веденню груп та профілів мінімум часу. Наприклад, завантажувати необхідний контент вранці протягом 5-10 хвилин і отримувати публікації в потрібний час: вдень, увечері або вночі. Крім того, сервіси відкладеного постінгу дозволяють публікувати записи на декількох майданчиках відразу, що також заощаджує час.

Ми вирішили створити свою добірку і додали до неї 10 сервісів автопостингу в Інстаграм, Вконтакті, Телеграм та інші соціальні мережі. Читайте, вибирайте, використовуйте!


10 програм для відкладеного постінгу в соціальних мережах

№1: OnlyPult

Onlypult - єдина платформа управління соціальними мережами Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, Twitter, LinkedIn, Google My Business, YouTube, Tumblr, WordPress, Medium, Telegram, ВКонтакті, Однокласники.

Підходить для компаній будь-якого розміру, агентств та фрілансерів.

Основний функціонал:

  • Автопостинг у соціальні мережі без обмежень
  • Візуальний планувальник контенту
  • Фото та відео редактор
  • Аналітика соціальних мереж
  • Моніторинг та аналіз соціальних медіа
  • Конструктор мультипосилань та мікролендингів
  • Стримінг в соц. мережі
  • Підтримка мобільних додатків iOS та Android
  • Техпідтримка 24/7

Ціна: від 10.5$ на місяць (при оплаті на рік), тестовий період - 7 днів.

При покупці бонусом відкривається доступ до платних тарифів Конструктора (для мультипосилань), Моніторингу (відстеження згадок).

№2: Instaplus

Сервіс для комплексного просування в Інстаграм. Також дозволяє налаштовувати постінг фото та галереї.

Вартість підписки - від 399 рублів/місяць за один аккаунт. Тестовий період – 7 днів. Спробувати сервіс безкоштовно >>>

№3: SMMPlanner

Це - онлайн сервіс для постінгу в соціальних мережах. Крім Інстаграма та Вконтакте, підтримує ще 4 соцмережі: Фейсбук, Однокласники, Твіттер та месенджери - Viber та Telegram.

У ньому можна планувати пости буквально за пару кліків мишкою. Однак є невеликий мінус – щоб вказати час, потрібно вибрати його вручну в таблиці. Іноді можна схибити, і тоді публікація вийде іншим часом. Проте сервіс дуже точний. В особистому кабінеті можна переглянути прикріплений контент та текст кожного посту, соціальну сторінку, на якій він вийде, та статус – «Опубліковано» або «Заплановано».

Сервіс умовно безкоштовний. Ті, хто не оплатив доступ, можуть публікувати від 50 до 100 постів на місяць - точна цифра залежить від бонусів . Ще є пробний період – у ньому доступне планування 10 постів одночасно.Вартість платних тарифів - від 450 до 7 500 рублів За публікацію відео, використання своїх проксі та інші послуги потрібно платити окремо.

№4: InSMM

Сервіс автопостингу для соціальних мереж. За допомогою InSMM можна налаштувати відстрочений постінг в Інстаграм, ВКонтакті, Фейсбук та Однокласники. Є можливість публікації у Instagram Stories.

У сервісу є вбудований фоторедактор, який дозволяє редагувати зображення в кілька кліків. Також доступні аналітика публікацій, перегляд постів та чернетки, а на платному тарифі є публікація відео.

Вартість використання - 250 рублів/місяць за безлімітний постінг у всі соцмережі. Є безкоштовний тариф, який дозволяє публікувати до 50 постів та 5 сторіс на місяць.

Відповісти