4 круті ідеї для YouTube-каналу

Anonim

Видеохостинг Youtube – це не тільки популярний та зручний сервіс для розміщення та перегляду відео, а й відмінний варіант доходу. Не всі знають, що власники популярних каналів одержують дохід з кожного перегляду. Напевно, ви помічали, що в деяких відео є реклама - за її перегляд і платять. Як це робиться? Все просто: до свого каналу можна підключити партнерську програму Youtube.

Але для популярності та подальшої монетизації, потрібна хороша ідея для YouTube-каналу Якщо у вас є оригінальна та цікава ідея, то ваші відео дивитимуться та підписуватимуться на канал. А якщо ні? Можна використовувати вже перевірені та цікаві теми, тільки робити свої відео потрібно набагато якісніше та цікавіше, ніж у інших.Які теми є актуальними? Погляньмо, які відео набирають більше переглядів на Youtube.


Ідеї для YouTube-каналу

  1. Огляд фільмів

Всі ми дивимося фільми, чи не так? Під час перегляду фільму вам щось не сподобалося чи здалося цікавим? Можете записати ваші думки, створити відео з уривками з фільму та показати людям. Чи вважаєте, що якийсь цікавий фільм майже ніхто не дивився? Розкажіть про нього. Любіть пожартувати – створіть кумедний огляд, в якому ви покажете нелогічність дій героїв чи дурний сюжет. Канали, в яких розповідають про фільми, все, що пов'язано з фільмами, мають популярність на Youtube. Якщо ви навчитеся цікаво розповідати, добре оформляти ваші відео, ваш канал будуть дивитися.

2. Відео уроки

Відеоуроки популярні на Youtube (ми вже говорили про актуальність навчального контенту), оскільки багато хто хоче навчитися чогось, але немає часу йти на курси. Якщо ви розумієтеся на Photoshop - навчіть цьому інших. Запишіть відео зі своїми коментарями, де ви все покажете та розкажете. Обробка фото, редагування відео, створення сайтів - якщо ви в цьому розумієте і навчитеся доступно пояснювати, ваш канал буде популярним.

3. Ігровий стрим

Що таке ігровий стрим? Це запис вашої гри у прямому ефірі. Ви граєте в якусь гру і в мікрофон кажете не заздалегідь написаний текст, а те, що ви думаєте в цей момент. Глядачеві цікаві саме ваші справжні емоції, ваші помилки у грі. Покличте друга в мережеву гру і разом влаштуйте справжнє шоу. Такі відео неймовірно популярні на Youtube.

4. Ваші захоплення

Ваше хобі теж може приносити дохід.Уявіть, скільки людей, які відвідують Youtube, захоплюються тим самим, що й ви. Любите рибалку? Створіть відео про те, на які снасті ви ловите, запишіть вашу рибалку. Любите готувати? Навчіть цьому інших. Про будь-яке ваше захоплення можна записати та добре оформити відео. Популярність таких каналів на Youtube величезна.

Свої ідеї для YouTube-каналу залишайте в коментарях!