Через кілька років в моду увійдуть смартфони, що змінюють форму

Anonim
У Канаді вже випустили пробний варіант таких пристроїв.
Незвичайний смартфон "MorePhone" випустили канадські розробники. Ця новинка відрізняється від своїх попередників повністю гнучким дисплеєм, виготовленим згідно з технологією електронного паперу. Смартфон вміє змінювати форму. Його авторами стали професор Роел Вертегаал і двоє студентів Комп'ютерної школи.

MorePhone Під дисплеєм смартфона розташувалися нитки зі сплаву, забезпечені пам'яттю. Пристрій підгинає кути, тим самим захищаючи інформацію, що з'являється на екрані, від тих, кому не слід її бачити, крім того, смартфон здатний згинатися повністю. Кожен з кутів згинається під певну функцію. Один - при отриманні смс, інший - електронної пошти. Автори MorePhone впевнені, що їх розробка - покоління майбутнього. Апарати такого виду з'являться на світовому ринку вже через 5-10 років. Дуже скоро прототип телефону представлять на паризькій виставці ACM CHI 2013.

Нитки з пам'яттю Мобільні пристрої міцно увійшли в сучасне життя. Багато уважно стежать за появою на ринку нових гаджетів. Звичайно, «гумові» апарати багатьом можуть і не сподобатися. Але є і більш традиційні варіанти смартфонів. Наприклад, ті, кого цікавить інформація про смартфони від ZTE, можуть прочитати про них на сторінках в соціальних мережах або на спеціальних сайтах. Напевно у когось з'явиться бажання придбати для себе пристрій саме цієї марки.

Смартфон, який змінює форму «Щодо функціональності згоден. А ось естетики я особливої ​​не бачу. Не думаю, що представниці прекрасної статі захочуть мати такий смартфон. Так що над дизайном слід попрацювати окремо », - радить один з користувачів Інтернету.
Редакція «» сподівається на те, що подібного роду побажання канадські розробники врахують в процесі вдосконалення апарату.