Великий автосалон в маленькому Токіо

Anonim
Незважаючи на те, що до старту шоу в столиці Японії ще цілий місяць, громадськість уже бурхливо обговорює новинки, які будуть презентовані в Токіо. Так уже склалося, що провідні японські виробники часто презентують нові моделі саме на домашньому авто-форумі.
За місяць до старту авто-шоу ряд виробників надав публіці фотографії автомобілів, які будуть представлені на ньому. Так, Subaru відкрило завісу над моделлю Advanced Tourer - універсала, який повинен стати продовженням лінійки Legacy і натякнувши, яким може бути дизайн нового Outback. Тут же глядачам буде показана нова Subaru Impreza.
"Розсуваючи емоції руху" - таким буде девіз виставки для Mazda. Вона надала тизери нового концептуального седана TAKERI, який з одного боку, нагадує Mazda 6, а з іншого простежуються дизайнерські аналогією з майже забутої Mazda Xedos. Також компанією оголошена презентація оновленого CX-5. Обидві моделі будуть оснащені новими високотехнологічними двигунами SKYACTIV, системою i-stop, а також сучасним аеродинамічним шасі.
Як повідомляє автомобільний журнал Trade-auto.com для Nissan токійський авто-форум повинен ознаменувати початок продажів Nissan GT-R. Також корпорація покаже електрокомпакт з приємним нашому слуху назвою Pivo 3, який, за словами представників компанії, набагато більш реалістичний, ніж перші дві моделі.
У мережі з'явилися фотографії нової Honda CR-V. Втім, дизайнерських змін вона зазнала мінімальних, чого не можна сказати про начинку. Ця модель, за попередньо оприлюдненою інформацією, буде комплектуватися екологічно чистішим гібридним двигуном.
Токійський салон повинен також продемонструвати, що ж вийшло зі спільного проекту Subaru і Toyota, які створили купе з заднім приводом. За задумом творців, моделі Toyota FT86 і Subaru BRZ будуть практично ідентичні функціонально і зовні, але мати, як ви бачите, різні назви.
Також світову прем'єру обіцяє BMW, Volkswagen планує презентувати дві нові моделі.