Корисні поради: Що треба їсти, щоб не захворіти на рак?

Anonim
Познайомимося з пірамідою здорового харчування. .
Як вижити в сучасному світі? Правильно харчуватися! З чого почати? З знайомства зі списком найкорисніших продуктів.
1. Зернові продукти.
Зернові продукти - це основа харчування для населення багатьох країн. Бажано використовувати бездріжджовий хліб - такий, як прісні коржі, лаваш, пита … Вживання дріжджового хліба сприяє бродильних процесів в кишечнику, розвитку дисбактеріозу і, як наслідок, підвищенню онкологічного ризику. Дуже корисно вживати в їжу паростки пшениці. Вони багаті вітамінами, мінеральними речовинами, каротиноїдами, волокнами, хлорофілом і антиканцерогенними речовинами.

Зернові продукти повинні складати основу вашого харчування 2. Риба і морепродукти.
Рибу і морепродукти вважають ідеальними продуктами харчування. У населення прибережних районів рідше діагностують злоякісні пухлини і серцево-судинні захворювання. Кожен японець з'їдає за рік 69 кг риби, норвежець - 45, росіянин - не більше 10. Ситуація для жителів нашої країни сумна. І це в той час, коли в кожній родині повинні закуповуватися риба, морепродукти, червона і чорна ікра оптом! Наприклад, ікра дуже корисна для зору і мозкової діяльності, знижує ризик тромбоутворення, поліпшує кровообіг в дрібних кровоносних судинах, нормалізує рівень холестерину і тиск і - найголовніше - оберігає від розвитку ракових пухлин.

І смачно, і корисно! 3. Рослинні масла.
У середземноморських країнах вживають достатньо багато оливкової олії. Це головне джерело калорій. У цих країнах відзначається низька онкологічна захворюваність в цілому, і - зокрема - рідко зустрічається рак молочної залози, рак шкіри і рак товстої кишки.

Зміст вітамінів і мінеральних речовин в крупах Після золотий трійки список корисних продуктів виглядає так:
4. бобові;
5. помаранчеві і жовто-зелені овочі, фрукти і ягоди;
6. цибулю і часник;
7. гриби;
8. кава, чай, какао.

Живіть красиво і довго! - Треба їсти своє, рідне (морква, ріпу, яблука, капусту), як наші предки їли, а не устриць і тропічні фрукти - тоді і здоров'я більше буде, - пише Іванович в ЖЖ.
Безмежного щастя від свідомості того, що ти здоровий, що смертельні хвороби обходять стороною твою сім'ю, бажає своїм читачам редакція.