Чим притягує жінок стиль Boyfriend

Anonim
У поточному році жінки особливо часто любили одягатися в чоловіче вбрання.
Стиль Boyfriend в 2013 році був дуже популярний. Дами відкрили для себе джинси Boyfriend і виявилося, що в них жінка якраз виглядає жіночною і крихкою. У цьому році хітом жіночих уподобань стала біла чоловіча сорочка, яку нерідко одягають в поєднанні з такими джинсами, прекрасно виглядає на дамах.Нерідко вони заходять в відділи чоловічого одягу або просто беруть на прокат у свого чоловіка або хлопця. Втім, зараз знайти собі щось оригінальне в цьому стилі, а так само підібрати подарунок коханій дуже просто. Адже чоловічі сорочки інтернет магазин пропонує в асортименті. І не тільки сорочки. При цьому різноманітність фасонів і кольорів просто вражає.
Як вважають любительки чоловічого стилю, дами в одязі, як ніби знятої з чоловічого широкого плеча - це практично, зручно зворушливо. Адже панянка, одягнена в предмет чоловічого гардероба на пару розмірів більше, просто виглядає тонше і стрункіше. Стилісти радять сміливо носити сорочки свого друга, якщо вони на один-два розміри більше, просто загорнувши рукава, або прихопивши все ременем.
"Білі сорочки з тонкої бавовни - це моя слабкість. А чоловіча сорочка - це взагалі мрія. Адже її можна носити в самих різних варіантах. Поверх футболки, з джинсами або короткою спідницею", - пише модна твіттерянка.
В редакції всім модникам і модницям в Новому році бажають побільше практичності в гардеробі. Якщо одну і ту ж річ можна розділити з коханою людиною, це ж прекрасно!