Що може зламатися в iphone після сильного удару?

Anonim
Механічні ушкодження - одна з найчастіших причин поломки iphone 5. Ритм сучасного життя такий, що ми просто змушені постійно поспішати, вирішувати одночасно кілька завдань. А ввечері, вже ледь тримаючись на ногах, готові навіть віддати свій смартфон дитині, щоб хоч якось його відвернути і відпочити самому.

В результаті нашої неуважності дорога техніка летить на підлогу, ми можемо ненавмисно змахнути її зі столу, або малюк вирішить скористатися гарною іграшкою не за призначенням, а, наприклад, в якості будівельного матеріалу для вежі.

Результат, як правило, однаковий - не працює частина функцій: кнопки не реагують на дотики, камера не працює, а екран покривається павутинкою тріщин.

Що саме вийшло з ладу визначити складно. Однак дізнатися чи знадобиться заміна кнопки home iphone 5 або потрібен буде якийсь інший ремонт ви зможете точно тільки після комп'ютерної діагностики.

Вийти з ладу після сильного удару може:

  • сенсорний екран і тачскрін;
  • камера, як звичайна, так і фронтальна;
  • верхню чи нижню шлейф;
  • мікрофон і динамік.

Це лише малий список можливих несправностей. Тріщини можуть з'явитися на задній кришці, що в подальшому може позначитися на функціонуванні апарату. Незважаючи на те, що відколи й пошкодження не заважають роботі телефону, всередину корпусу потрапляє волога і пил. Забруднення може навіть привести до виходу з ладу основних вузлів апарату.

Дуже важливо відразу ж після появи перших симптомів несправності, віднести iphone в сервісну майстерню. Там майстер підключить апарат до спеціального пристрою, яке допоможе визначити, що конкретно зламалося.

Так ви уникнете зайвих витрат, адже ремонтувати, не знаючи причини несправності, нерозумно. Це зайві грошові та часові витрати, крім того ви витратите багато сил на пошук відповіді - що ж потрібно замінити?

Діагностика в сервісному центрі безкоштовна і займає не так багато часу. Буквально через півгодини ви дізнаєтеся який ремонт належить і що необхідно замінити.

Ще одна перевага сервісного центру - всі необхідні оригінальні комплектуючі є в наявності. Не потрібно замовляти запчастини і чекати доставку, встановлення нових комплектуючих проводиться відразу ж. Більш того, якщо ви захочете, майстер проведе цю роботу у вашій присутності.