Чим привабливі біржі вічних посилань

Anonim
Розкрутка сайтів за допомогою посилань - один з найпопулярніших і ефективних способів вивести свій ресурс на перші рядки в пошукових системах.

Купівля посилальної маси або ж безкоштовний взаємовигідний обмін посиланнями просто необхідні в деяких випадках. Наприклад, досить дізнатися умови Google, щоб зрозуміти, наскільки важливо відносяться пошукові системи до зовнішніх лінками.

Пошукова система Google ставить перед власниками веб-ресурсів умова, згідно з яким на сайт повинна йти хоча б одне зовнішнє посилання. Інакше ресурс не розглядається роботами і взагалі не індексується. Самостійна розкрутка сайту має на увазі, що веб-майстер сам візьметься за вибір біржі посилань і сайтів-донорів.

Найбільш відвідуваними в усі часи були біржі вічних посилань. Вони мають ряд особливостей, які приваблюють користувачів. Найголовніше гідність посилань з таких сервісів полягає в тому, що вони купуються назавжди. Власнику сайту не потрібно оплачувати посилання через певний період часу знову. При цьому вартість цих лінків не так вже й велика. Хоча, безумовно, є такі посилання, які коштують дорого. Але біржі вічних посилань завжди надають великий вибір.

Бажано, щоб на сайт вела хоча б одне посилання з такої біржі. Це стане гарантією того, що сайт не втратить можливості для індексації, навіть коли на ньому не буде інших лінків. Вічні посилання не вимагають турботи. Вони купуються один раз і назавжди.

Самостійна розкрутка сайту часто вимагає від власника ресурсу певних знань. Ще недавно від веб-майстра було потрібно, щоб він був свого роду "людиною-оркестром". Тобто він повинен був володіти знаннями в різних областях розкрутки і побудови сайтів, а також в маркетингу. Придбання посилальної маси теж висуває свої вимоги. Втім, сьогодні навантаження на власників сайтів стала нижче. Адже з'явилися системи автоматичної розкрутки ресурсів. Наприклад, для того, щоб купити якісну кількість посилань недорого, що не зробивши при цьому помилок в добірці сайтів-донорів, можна звернутися до сервісу Rookee.

На цьому сайті можна також замовити рекламну кампанію, якщо виникла думка розкручувати сайт за допомогою контекстної реклами. Просування посиланнями теж не завдасть клопоту, якщо веб-майстер звернувся до сервісу автоматичного розкручування. Всі, хто вже пробував такий метод в сео, залишилися задоволені. Просування здійснюється начебто і руками людини, але в той же час воно виробляється більш професійно завдяки програмі.