Що визначає вартість розкрутки сайту

Anonim
Розкрутка сайту вимагає досить багато знань і умінь. Тому багато власників інтернет-ресурсів замовляють розкрутку в професійних SEO-компаніях. Послуга просування сайтів варто, звичайно, досить дорого. Адже від правильності розкрутки сайту залежить кількість і якість його відвідувачів і, природно, число потенційних клієнтів просуває послуги.
Розкрутку Інтернет-ресурсу бажано доручити команді професіоналів. SEO-фахівці займуться створенням посилальної маси, купівлею і розміщенням тематичних текстів з потрібними посиланнями та іншими методами розкрутки, які забезпечать високий результат. В даний час існує багато різних SEO-сервісів, що спеціалізуються на просуванні web-сайтів в пошукових системах і застосовують передові технології в цій сфері. При обмежених фінансових можливостях можна звернутися до тих SEO_сервісам, які здійснюють просування сайтів дешево.
Вартість розкрутки інтернет-сайту для комерційних цілей залежить від декількох факторів, два з яких є основними.Першим з цих факторів, що впливають на ціну розкрутки, є частотність запиту. SEO-фахівці розрізняють три типи запитів: - низькочастотні, середньочастотні і високочастотні. Частотність запиту можна визначити по числу раз, яке будь-яка фраза запитується в пошуку (Яндекс, Rambler, Google і т.д.). Чим більшу кількість разів запитується та чи інша фраза в пошуковій системі, тим його частотність вище і тим складніше проводити розкрутку сайту за такою ключовою фразою. Ціна просування зростає з ростом частотності запиту і числом сайтів-конкурентів.
Другим фактором, що впливає на ціну розкрутки сайту, є вимоги клієнта до позицій сайту у видачі результатів пошуку. Тому, чим вище сайт знаходиться в списку результатів пошуку, тим більше ціна за його розкрутку. Різниця в ціні між розкручуванням web-сайту в ТОП-3 і ТОП-10 зазвичай вимірюється тисячами доларів.

Просування сайту. Звичайно, існує ще безліч факторів, активно впливають на вартість і ступінь складності просування інтернет-ресурсу, але свої секрети просування SEO-фахівці не поширюють.
Редакція "" радить власникам сайтів освоїти хоч частково науку розкрутки інтернет-сайтів в пошукових системах.