Осіння дієта, що підвищує імунітет

Anonim
Наближається сезон дощів і сльоти, який буде загрожувати авітамінозом, епідеміями і загальним ослабленням здоров'я. .
Дієтологи стверджують, що всього цього можна уникнути за допомогою спеціально підібраного раціону, який буде сприяти накопиченню в організмі вітамінів і мікроелементів.
На перше місце в осінньому меню повинні вийти риба і морепродукти, які стануть незамінним джерелом білка і поліненасичених жирних кислот. На другому місці по споживанню повинні виявитися кисломолочні продукти, збагачені біфідобактеріями, потім продукти з великим вмістом клітковини і сезонні овочі. І також в осінній період варто особливу увагу звернути на мед і вітамінні чаї.

На перше місце в осінньому раціоні повинна вийти риба і морепродукти Незважаючи на те, що осінь тільки почалася, млявість і авітаміноз відчули на собі багато. У Twitter все частіше з'являються повідомлення, що «треба щось зробити, щоб позбутися від постійної сонливості і поганого настрою».

Кисломолочні продукти також здатні підвищити імунітет Боротися з подібними проявами цілком можна. Просто потрібно відмовитися від фаст-фуду і вживати рекомендовані дієтологами продукти. Готувати також варто самостійно, не вдаючись до допомоги ресторанів і інших пунктів громадського харчування.Тим більше, що сучасна кухонна техніка, така як, наприклад, пароконвектомат в домашніх умовах дозволить приготувати їжу, як в кращому світовому ресторані, причому, вона буде не тільки смачною, а й дуже корисною.

Овочі і фрукти повинні завжди бути присутнім в раціоні людини У редакції багато вже прислухалися до порад фахівців і з кожним днем ​​відзначають поліпшення загального самопочуття.