Число веб-сторінок перевищила мільярдну позначку

Anonim
Кількість зареєстрованих в Мережі (і унікальних з точки зору IP-адреси) сайтів на 17 вересня склала понад один мільярд. Інформація надана згідно з даними Internet Live Stats, де в режимі реального часу відслідковуються поточні кількісні показники (про число користувачів в Мережі, кількості веб-сайтів, відправлених поштових повідомленнях та інше), реєструється їх частота, активність, тенденції. Причому кожну секунду ці цифри зростають. Хоча аналіз і показує, що більшість (75 відсотків) з зареєстрованих сторінок не є активними. Загальна кількість користувачів Всесвітньої павутини вже досягло майже 3 мільярдів (2973 мільйона) людина.

Кількість сайтів в мережі інтернет перевищило мільярд Інтернет містить масу різнопланової інформації, в тому числі, рекламні оголошення, які бувають надмірно нав'язливими, відволікають і заважають працювати. На думку експертів, найкращим засобом блокування реклами на сьогодні є adguard. Крім основної функції, ця програма покращує швидкість завантаження сайтів, оптимізує трафік, виключає можливість установки шкідливих програм. Вона пригнічує фішинг-атаки, мета яких - отримання доступу до конфіденційної інформації про паролі, логіни, акаунтах, банківських рахунках. Adguard в автоматичному режимі також блокує від дітей сайти, що містять сцени насильства, жорстокості, порно. До гідності програмного продукту відноситься простота установки і зручність експлуатації.

Кращий засіб боротьби з небажаною рекламою - Adguard Редакція може нагадати, що нещодавно виповнилося 25 років з дня появи інтернет, винахідником якого є британський вчений Тім Бернерс-Лі. Працюючи консультантом з програмного забезпечення в Швейцарії в CERN - найбільшої в світі лабораторії з ядерних досліджень, Бернерс-Лі заклав основу для Всесвітньої павутини.