Дата виходу Xbox One озвучена

Anonim
Незважаючи на те, що Microsoft поки темнить з датою виходу і ціну нової приставки Xbox One, деякі джерела запевняють, що приставка вийде за тиждень до офіційного релізу Sony PlayStation 4.
Таку інформацію повідомив один із співробітників рекламного агентства, що співпрацює з компанією Walmart. За його словами, Microsoft дасть старт продажу нової консолі Xbox One за тиждень до офіційного вихід головного конкурента - Sony PlayStation 4.

Xbox One: дата виходу в Росії

З урахуванням того, що Sony збирається «випустити свого звіра» 15 листопада, слід припустити, що купити Xbox One можна буде вже 8 листопада. Але ця дата не для Росії. Хоча, як кажуть експерти, якщо Sony вдасться налагодити продажу в Росії вже до 20-25 листопада (така інформація вже проходила в ЗМІ), то традиційне відставання Microsoft може привести до величезних втрат.

Xbox One: ціна в Росії

Експерти вважають, що ціни на Xbox One в Росії можуть неприємно здивувати геймерів.Справа в тому, що бажаючих придбати консоль до офіційного старту її продажів в Росії, чекає ціна від 30.000 руб. Однак, після офіційного старту ціна навряд чи підніметься вище позначки в 21.000 руб (за мінімальну комплектацію).

Ймовірна дата виходу консолі Xbox One - початок листопада