Рублевський дружини вчаться на секс-курсах

Anonim
Глибока глотка і масаж простати - це тепер вміє робити майже кожна мешканка Рубльовки.
Всьому цьому заможні дамочки навчилися на тренінгу «Мистецтво орального сексу». Отже, Москва, центр, тихий і зелений дворик - це місце з інтригуючою назвою «Тренінг-центр« секс.рф ». Тут бажаючі змінити своє сексуальне життя проходять курси інтиму - перші в країні практичні спецкурси.

Попереду - цікава наука! Зручно: відвідала салон краси, заскочила в магазин Nike, посиділа з подружками в улюбленому ресторанчику - і все разом на курси: вчитися помахом чарівної палички! Адже оральні ласки - це вам не хухри-мухри, це серйозна наука! Щасливий чоловік, у якого дружина така майстриня! Тепер число таких чарівниць значно зросла - значить, і число щасливих сімей теж!

Модний секс-інструктор Катерина Любимова Викладач мегапопулярних курсів - провідний модний сексолог країни Катерина Любимова. Велика кількість самих різних жінок повністю заповнює аудиторію.Спочатку йде теорія, де докладно розповідають про все почуттєві задоволення. Далі мистецтво глибокого мінета і масажу простати красуні починають осягати на практиці. Після команди расчехлить презервативи слухачки курсів натягують їх на гумові чоловічі гідності і повторюють запаморочливі руху слідом за своїм секс-інструктором. Дивно, але під керівництвом досвідченого гуру глибоких проникнень кожна дівчина примудрялася максимум з третього разу проштовхнути величезну фалічний штуку з легкістю і куди треба. І, що дивно, без всяких блювотних рефлексів. Потім рублевских дружин вчили особливих прийомів і пестощів, які вважають за краще російські чиновники. Але це вже велика таємниця!

Всі чоловічі секрети - в жіночих руках Курси вищого інтимного пілотажу відвідала і відома пітерська колумністка-повія Катерина Сергіївна. Вона справжня зірка, автор інтернет-щоденника під сміливою назвою «Кет. Записки повії ». Її часто запрошують на телебачення і радіо. Вона залишила свій відгук про побачене: «Було весело - факт. Та й я, чесно кажучи, дещо нове для себе знайшла, хоча, здавалося б, мене вже не здивувати. Тому після тренінгу у мене було величезне бажання хапнути якогось хлопчина на вулиці і спробувати виконати на ньому все те, що бачила ».

Дуже ефективні вправи біля дзеркала Редакція впевнена, що секрети хорошого сексу зміцнять кремлівські сім'ї і зменшать кількість гучних розлучень.