Що врахувати при підключенні до інтернету

Anonim
Всі вже давно знають про Інтернет і про те, що він собою являє.

Інтернет є, по суті, мережею персональних комп'ютерів, розкиданих по всій земній кулі і з'єднаних різними способами. Як же прості користувачі можуть отримати доступ до цієї глобальної мережі? Для досягнення цієї мети необхідно, щоб ваш комп'ютер був підключений до Інтернету, а в це вам допоможе кращий провайдер в москві. Провайдерами називають постачальників інтернет послуг. Провайдер може встановити зв'язок з придбаним вами модемом, модем підключається до комп'ютера, а це забезпечує вам вихід у Всесвітню павутину. Слід звернути особливу увагу на те, що якщо вам знадобиться ремонт комп'ютерів, то модем можна залишити вдома - не відносити разом з технікою. Як тільки ваш персональний комп'ютер буде підключений до Інтернету, він сам стає автоматично маленької крупиці величезної мережі. Є кілька видів підключення до Інтернету.

По-перше, це GPRS. Підключення до глобальної мережі за такою технологією походить на звичайне отримання віддаленого доступу. Цю технологію доступу здатне підтримувати будь-який мобільний пристрій. Це практично сучасний пристрій, який може бути підключений до ноутбука і розпізнається як модем. Ноутбук або персональний комп'ютер сам може знайти модем. З даного пристрою ПК «дзвонить» вашому провайдеру. Послуги доступу в мережу «безлімітний інтернет для юридичних осіб» здійснюють всі постачальники мобільного зв'язку. Швидкість такого з'єднання є середньою, а вартість - порівняно невисокою.

Наступний вид підключення - віддалене. Якщо з'єднання з глобальною мережею відбувається шляхом віддаленого доступу, то це є найстарішою технологією отримання доступу. Швидкість цього виду інтернет з'єднання досить невелика, а якість з'єднання сильно залежить від телефонної лінії, тому що коли працює модем - телефонна лінія недоступна. Але все ж, такий спосіб з'єднання є випробуваним і надійним. За допомогою віддаленого з'єднання можна вийти в мережу з тієї точки, в якій є телефонна розетка. Є ще бездротове підключення до інтернету, яке вважається новітньою технологією доступу. Для такого з'єднання характерно використання спеціальних модемів GPRS. Цей тип доступу здійснюється так само, як і зв'язок по стільниковому телефону, в якому є місце під сім-карту.