Що таке Живий пісок

Anonim
Відомо, що маленькі діти люблять ліпити різні фігури, будувати різні споруди з піску, займатися створенням різних предметів з пластиліну.

Пісочні замки і навіть цілі фортеці і міста, різноманітні будівлі, малюнки, незвичайні фігурки - все це допомагає малюкові розвивати фантазію і абстрактне мислення, створює його позитивний настрій, а також дозволяє йому зайнятися корисною дозвіллям, не відволікаючи батьків від інших обов'язкових справ.

Але пластилін дуже важко відмивається з рук і забруднює одяг, а традиційні пісочниці не завжди доступні, і до того ж вельми забруднені сміттям і безліччю сторонніх предметів.

Що робити в такому випадку? Чи існує такий матеріал, який дозволить дитині займатися захоплюючою справою - пізнавальним і цікавим творчістю? Підкаже сайт www.living-sand.ru.

Сьогодні є унікальна речовина, яка ідеально підходить для кожного малюка і допомагає йому реалізувати свою тягу до ігор з сипучими матеріалами і створення різних споруд і фігурок.

Це «Живий Пісок» (англ. Living Sand) створений південнокорейською компанією і з успіхом реалізований нею в багатьох країнах. Зараз він дуже популярний, як безпечний і досить цікавий матеріал для дитячих ігор. У РФ його можна придбати на сайті www.living-sand.ru, що є офіційним представником виробника.

    Чим він приваблює батьків і дітей?
  1. Зовнішній вигляд. Білосніжний, м'який і дуже приємний на дотик - він дуже нагадує справжній океанський пісок, який викликає захват у дітей. Тому малюки із задоволенням проводять в іграх з ним тривалий час, ліплячи різні фігурки, предмети і споруди.
  2. Ідеальний матеріал для ліплення. Він має структуру, яка дозволяє створювати, і прості предмети за допомогою пасок, і складні споруди - будинки, замки і навіть цілі міні-міста.
  3. Розвиток малюка. Граючи з цією речовиною, діти тренують власну уяву і творчі навички, при цьому все це відбувається в процесі цікавого і дуже цікавого для них заняття. «Живий пісок» також дозволяє дитині розвинути дрібну моторику і наочно-образне мислення.
  4. Безпека. Living Sand створений з нетоксичних і безпечних для дітей речовин. Він також володіє антибактеріальними властивостями. У ньому не можуть існувати ніякі мікроорганізми (бактерії і мікроби). Це підтвердили масштабні дослідження, проведені відповідними авторитетними організаціями, FITI Testing & Research Institute і південнокорейської KBS. У його складі не міститься токсинів, а більшість інгредієнтів використовується у виробництві косметики.
  5. Зручність у використанні. Він повністю розчиняється в будь-якій воді і дуже легко змивається з ручок малюка. Після ігор з ним дитини не потрібно тривалий час приводити в порядок і прати предмети його одягу.
  6. Додаткові атрибути.В ознайомчому наборі (750 грам) «Живий Пісок» пропонується в комплекті з різними інструментами для ліплення і побудови споруд. Тому батькам не потрібно додатково витрачати власний час на пошук лопаток, відерець та інших предметів для пісочних ігор свого малюка.

До недоліків такого матеріалу можна віднести його відносно високу вартість. Він пропонується споживачам в кількості 750-ти грам, 1,5 кг. і 4-ох кілограм, по вартості, відповідно, 1000, 1500 і 3500 рублів, що, природно, недешево. Але цей негативний момент повністю нівелюється його позитивними властивостями.

Підводячи підсумок, відзначимо, що Living Sand сьогодні є найкращим матеріалом для дитячого дозвілля. Він безпечний, приємний малюкові, дозволяє йому створювати навіть найскладніші споруди, розвиває дитину, а також дає йому можливість насолоджуватися захоплюючими пісочним іграми в будь-який час у себе вдома.

www. living-sand.ru - Літо для дітей у Вашому домі!

Адреса магазину: м Москва, м. Сокол, Балтійська вул., Буд.5, торговий комплекс «Домострой», павільйон № 1-2
Багатоканальний телефон: 8 (495) 783-55-83 Дзвінок по Росії (безкоштовно): 8-800-505-54-20

www.living-sand.ru