У Челябінську заробила православна виставка

Anonim
Захід зібрав гостей з різних країн світу.
У Челябінську відкрилася православна виставка під назвою «Во славу Божу!». Майданчик зібрала не тільки учасників з усіх російських регіонів, а й гостей з різних країн світу: Німеччини, Греції, Чорногорії, України, Палестини і т.д. Відвідувачі виставки представили на ній понад 200 храмів, церков, монастирів, майстерень, православних видавництв. Її експонатами стали освячені ювелірні вироби, масла, кагор, церковне начиння та інші предмети, цікаві і віруючим, але і всім, для кого православ'я є частиною культурного життя країни.

Православні вироби на виставці представлені в багатій різноманітності На виставці представлена ​​православна література від різних видавництв, рідкісні ікони. Протягом усіх днів виставки можна абсолютно безкоштовно подивитися документальні та художні фільми православної тематики, відвідати виступи творчого тандему сценаристів і режисерів Юрія Воробьевского і Олени Козенкова. Щодня протягом роботи виставки бажаючі зможуть поговорити зі священиком, порадитися з ним по питаннях, що цікавлять, дізнатися про традиції сучасної культури.

Виставка відкрилася в Челябінську не в перший раз На виставці представили свою продукцію і православні магазини. Будь-православний інтернет магазин сьогодні здатний представити своїм покупцям великий вибір виробів ручної роботи. Це, перш за все, ювелірні речі на зразок натільних хрестиків, ікон, образів, ладанок, кілець з молитвою. Весь прибуток від проданих товарів йде на відновлення храмів і на допомогу нужденним. Ювелірні вироби з православної майстерні активно розкуповуються всіма бажаючими, багато хто з них нагороджені призами.

Афіша виставки «Виставка в Челябінську буде працювати 23-28 липня в міському Палаці спорту« Юність », - повідомили організатори заходу.
Редакція «» рекомендує відвідати захід, де напевно буде багато цікавого.