Call of Gods - новинка фентезійного світу

Anonim
Поява цікавою браузерної гри Call of Gods було прийнято з великим захопленням усіма шанувальниками якісних віртуальних продуктів. Крім барвистою подачі і простоти проходження можна відзначити нестандартні нововведення для такого типу ігор. Зокрема на сьогоднішній день на порталах, що пропонують дану гру, реєструються геймери у віці від 16 до 30 років. Особливості геймплея і основне завдання проходження
Боротьба в віртуальному світі буде проходити на славу богів. Заняття сторони світу або темряви - особиста перевага кожного гравця. Наприклад, можна стати чудовим магом-жінкою, що займається виключно добрими справами. Але не важко і перейти на бік зла або, незважаючи на всі світові суперечки, залишитися на нейтральній позиції.
Одним з найважливіших плюсів Call of Gods є величезний світ. Так, подорожуючи по локаціях можна напрацювати досвід і дізнатися багато нового про будову навколишніх міст. Але основне завдання - це розвинути свій персональний замок і створити непереможну армію для боротьби з противниками.
З чого починається Call of Gods?
З огляду на те, що віртуальний продукт доповнює Кращі онлайн ігри, створені за останній рік, то спробувати себе на новому терені потрібно всім любителям незвичайної подачі.
З'являється геймер спочатку на руїнах свого замку. І природно будівництво різноманітних веж, "господарських" будівель, армійських установ і простих міських компонентів - головне завдання.
Розвивати замок рекомендується поступово у всіх областях. Тому як це найбільш розумне рішення, ніж послідовний зростання кожної структури.
Домігшись визнання міста і озброївши своїх воїнів "до зубів", можна починати нападу, славлячи богів і оспівуючи їм хвалебні пісні.
Велика кількість доповнень і періодичні оновлення дозволяють отримувати корисні "обновки", що спрощують і поліпшують ігровий процес. Саме тому Call of Gods можна назвати одним з найприємніших і незвичайних ММОРПГ за останній час. Він неодмінно сподобається геймерам, які віддають перевагу не заїжджені тематиками, а оновленим жанрам з яскравими нововведеннями.