На що витрачають свої бізнес-дивіденди актори з «Гаррі Поттера»?

Anonim
Ролі в цьому фільмі принесли виконавцям головних ролей прекрасні доходи.
Актори, що виконали головні ролі в кіносазі «Гаррі Поттер» зробили на своїй роботі непоганий бізнес, який приніс їм відмінні дивіденди. Так, сьогодні молоді і вже дуже знамениті актори можуть повністю себе забезпечити. В сумі Деніел Редкліфф, Руперт Грінт і Емма Уотсон вже витратили 24,5 млн. Фунтів стерлінгів. Що ж придбали молоді актори? Вони знаходяться у відмінній формі і ні дієти, ні одяг для повних їм не потрібні, тому вони вільні витрачає свої гонорари, наприклад, на придбання будинків і квартир. Що і роблять із задоволенням юні Зірки. Судячи з касовими зборами останньої серії фільму, на досягнутому рівні вони не зупиняться.
Відзначимо, що загальний дохід акторів завдяки участі у фільмі «Гаррі Поттер» склав 85 млн. Фунтів. На сьогоднішній день 21-річний Деніел Редкліфф витратив 3,5 млн. Фунтів на пентхаус, 4 млн. Фунтів на таунхаус, а також 3 млн. Фунтів на апартаменти в Нью-Йорку. Крім того, він придбав квартиру поруч з рідною домівкою в Фулхемі, вартістю 730 000 фунтів.
А 22-річний Руперт Грінт вклав 5,4 млн фунтів в покупку особняка і 3,35 млн. Фунтів витратив на придбання будинку. Все це в Хертфордширі. Молода актриса Емма Уотсон витратила 1 млн. Фунтів на покупку шале на французькому курорті Мерібель і 3 ще млн. Фунтів - на таунхаус в Лондоні. Що стосується автора книг, завдяки яким розбагатіли і стали відомими молоді люди, Джоан Роулінг, нещодавно прикупила Другою садибою в Танзанії.