Марія Шумакова - біографія, особисте життя, фото, зріст, вага 2019

Anonim

Біографія Марії Шумакова

Марія Шумакова - молода російська актриса, зірка серіалу «Солодке життя».

Актриса театру і кіно Марія Шумакова

Дитинство Марії Шумакова

Дівчинка з'явилася на світ перед самим Новим роком в чудовому містечку Новосибірську. У свої чотири роки Машенька вже змогла довести батькам, що з неї виросте яскрава, творча особистість.
Дівчинка була дуже різнобічним дитиною: здавалося, її цікавило абсолютно все, що відбувалося навколо неї. Особливо їй подобався спорт: від екстриму і кінної їзди до плавання та фехтування.

Зірки «Солодкого життя»: Марія Шумакова і Анастасія Меськова Також юної Марії Шумакова легко давалися іноземні мови. За короткий проміжок часу вона зуміла вивчити англійську і сербський. Крім того, у дівчинки був хороший слух і воістину чарівний голос. Під час навчання в школі Маша спробувала себе в різних вокальних стилях: академічному, естрадному, народному.
Більшість родичів дівчинки прогнозувало, що вона неодмінно підкорить сцену. Мріяла про кар'єру актриси і сама Маша - з 6 років це було її заповітним бажанням. Тому вона щодня працювала над собою, і кожен набутий навик падав в скарбничку її умінь, які б стали в нагоді в подальшому на знімальному майданчику або театральних підмостках.

Марія Шумакова на зйомках серіалу «Солодке життя» Після закінчення школи Марія вирішила вступати до театрального училища імені Михайла Щепкіна. Про видатних акторських здібностях дівчини каже вже хоча б той факт, що вона пройшла на конкурс в вимогливу «Тріску» з першого разу. У 2010 році, після проходження курсу сценічної майстерності у великого Миколи Афоніна вона закінчила училище з червоним дипломом.

Марія Шумакова відпочинку Після цього кар'єра Марії Шумакова почалася офіційно. Дебютом молодої актриси стала короткометражка Івана Твердовського «Больові точки». Незважаючи на коротку (всього 27 хвилин) тривалість картини, для дівчини цей досвід став незабутнім. До речі, сам фільм отримав широкий резонанс і багато позитивних відгуків.

Акторська кар'єра Марії Шумакова

Першими ролями Марії Шумакова стали епізоди в декількох вітчизняних телесеріалах: «Світлофор» з Дмитром Міллером, де дівчина з'явилася в короткій сцені з третьорядною роллю (рятувальник в басейні), «Кровинушка» і «Звіробій 3» - в обох серіалах вона зіграла медсестру. «Світлофор»: Марія Шумакова в ролі пляжного рятувальника Ролі були, м'яко кажучи, нетривалими, проте акторську майстерність Шумакова росло неймовірно швидкими темпами. Це помітили багато знаменитих режисерів, і в 2014 році Марія отримала більш серйозну роль в повнометражному фільмі «Не в хлопцях щастя», де також були зайняті інші молоді, але талановиті актриси, наприклад, Агата Муценіеце і Люба Баханкова. Марія ж виконала роль продавця-консультанта в салоні весільних суконь.
Однак справжня популярність прийшла до Марії Шумакова, коли на каналі «ТНТ» відбулася прем'єра багатосерійного фільму «Солодке життя». Примітно, але Марія дуже швидко увійшла в роль 35-річної закомплексованою заміжньої жінки із зайвою вагою. На вимогу режисерів, для цієї роботи стрункою Марії довелося набрати 15 кілограмів.

Наташа (Марія Шумакова) з серіалу «Солодке життя» Шлях перевтілення в товсту домогосподарку виявився зовсім непростим, але дівчина мала велике бажання і багато терпіння. Вона зайнялася вивченням даної категорії жінок і домоглася максимальної правдоподібності - її Наташа вийшла саме такою, якою і повинна була бути за задумом творців. Подруга Юлії (Анастасія Меськова), дружина Вадима (Роман Маякин), вона піднесла глядачам чимало сюрпризів.

Насправді Марія Шумакова обожнює спорт і стежить за фігурою Знімаючись в кіно, актриса також виступала на сцені театру. Їй довелося зіграти Настасію Пилипівну в «Ідіоті» і Ксенію в «Тихому Доні».

Особисте життя Марії Шумакова

Якось Марії задали питання про її кар'єрі й особистому житті, на що отримали цікаву відповідь. Дівчина розповіла про те, що ніколи не змішувала ці два різних поняття. Вона завжди з гордо піднятою головою приймає сюрпризи, які їй підносить доля. Маша дякує Всесвіт за радість і надію, яку отримує від життя. Кожен новий образ в акторській кар'єрі для неї є неймовірним відкриттям. А будь-які зміни в особистому житті Шумакова намагається наповнити гармонією і любов'ю.

В даний момент Марія Шумакова живе в Ризі Відомо, що актриса живе в Ризі разом зі своїм коханим - підприємцем Артемом Дертевим.

Марія Шумакова і її хлопець Артем дерть

Марія Шумакова сьогодні

Шанувальники акторського таланту Марії Шумакова змогли побачити актрису в заключній частині «Солодкого життя», прем'єра якої відбулася в травні 2016 року. «Солодке життя»: Марія Шумакова і Роман Маякин розповідають про спільні зйомки Проте дівчина не мала намір залишатися «актрисою однієї ролі»: на цей же рік була запланована прем'єра «поліцейського» серіалу «Друге зір», в якому Марія Шумакова зіграла головну жіночу роль . Ключового персонажа же зіграв талановитий Павло Трубінер.