Трохи про меблі для малогабаритних квартир

Anonim
Досвідчені дизайнери грамотно і красиво організують вільний простір.
Мати гарну і зручну меблі в своєму будинку хочуть все. Але як бути в тому випадку, якщо в численних меблевих магазинах немає того варіанту, який влаштовував би власника будинку? Багато компаній, такі, як меблева фірма Еліт-Меблі, займаються виробництвом меблів на замовлення. Це прекрасний спосіб створити не стандартний, а зовсім індивідуальний інтер'єр в спальні, на кухні, у ванній або ж у вітальні та дитячої. Все, що необхідно зробити в разі роботи з гідними меблевими компаніями, - це запросити дизайнера, який професійним поглядом оцінить приміщення і дасть необхідні поради по його майбутньої обстановці, а також запропонує різні варіанти облаштування.

Шафка для взуття Можна вибрати меблі з абсолютно стандартних матеріалів, але, якщо дуже хочеться внести в будинок деяку частку креативу і похвалитися перед гостями, неважко знайти предмети, яка завдяки старанням світових дизайнерів вражають уяву. Наприклад, власники маленьких квартир завжди скаржаться на брак вільного простору. Меблі-трансформер, яка їм може стати в нагоді, навряд чи продається в магазинах. Значить, можна взяти ідею і виготовити її на замовлення.

Шафа-ліжко Наприклад, шафа-ліжко від Madison Bifold стане не тільки елегантним шафою, здатним вмістити безліч предметів, але і відмінним спальним місцем. На вигляд нехитрий шафка для взуття від IKEA вмістить велику кількість пар взуття, та ще й прикрасить інтер'єр. Можна перетворити велосипед в полку-тримач, як це зробили Knife & Saw або замовити виготовлення компактного журнального столика, всередину якого вміщаються потрібні речі.

Такий ось столик «Відмінні ідеї, якщо застосовувати їх до маленьких квартирах, тільки під де знайти таку меблеву компанію, яка такі шедеври здатна створити?» - питається користувачці Мережі Mansarbayeva Kamshat.

Полку з велосипеда Редакція «» рекомендує пошукати. Напевно така компанія знайдеться.