Живі шпалери для комп'ютера ожили по-справжньому

Anonim
З приходом сонця бразильські журналісти запустили незвичайний флешмоб.
Популярний в жаркій Бразилії журнал «Go Outside» днями запустив новий цікавий проект. Інтегрована рекламна кампанія закликає всіх людей якомога більше часу проводити на відкритому повітрі.

«Живі» шпалери оживають прямо на очах Редакція журналу провела опитування і з'ясувала, що більшість громадян вважають за краще встановлювати барвисті живі шпалери на робочий стіл і таким чином милуватися краєвидами природи. Безліч різних елементів анімації приносять користувачам позитивні емоції, натхнення і заряд на роботу, а для деяких є своєрідним заспокійливим ефектом для очей.

Комп'ютером володіють від малого до великого Організатори незвичайної акції від видання «Go Outside» вирішили піти далі і виготовили звичні ярлики з робочого столу комп'ютера і розмістили їх в зелених зонах і парках міста. Городяни були приємно здивовані такою оригінальною акцією і реагували на це з позитивом і доброзичливістю.

Плаваючі рибки в моніторі - улюблений варіант живих шпалер «Також ми запропонували нашим читачам створити власне бачення живих шпалер на тему флори і фауни. Кращі екземпляри будуть заохочені пам'ятними призами та опубліковані на сторінках нашого блогу », - виніс свою ідею головний редактор« Go Outside ».

Windows 7 пропонує безліч цікавих гаджетів Редакція вважає, що в наш час просунутих технологій можна вбити двох зайців одним пострілом. Наприклад, сидячи за ноутбуком або планшетним комп'ютером, але при цьому перебуваючи в парку на лавочці, а то і зовсім по-європейськи, прямо на зеленій травичці.