У Adobe Systems вкрали особисту інформацію майже трьох мільйонів користувачів

Anonim
У корпорації Adobe Systems викрали особисті дані мільйонів користувачів.
3 жовтня біля компанії Adobe Systems, відомої своїми графічними редакторами, було викрадено персональні дані 2,9 мільйона користувачів. В руки невідомих хакерів потрапили ідентифікатори, а також, що набагато важливіше, дані кредиток користувачів. Також зломщики викрали і «вихідні» деяких продуктів корпорації.
Представники Adobe Systems висловили публіці своє глибоке співчуття. Зараз компанія разом з поліцією намагається усунути наслідки «витоку». Користувачам вислали нові ідентифікатори. Сповіщені також і банки, через які зловмисники можуть спробувати викрасти кошти користувачів продукції Adobe.
Захист інформації сьогодні відіграє величезну роль. Особливо це стосується особистих даних - вимоги до захисту інформації повинні підвищуватися постійно. Сприяти цьому повинні конференції з інформаційної безпеки, на яких експерти можуть ділитися один з одним досвідом і пропонувати компаніям свої послуги.

Офіс Adobe Systems в Сан-Франциско хоче додати, що в сучасному світі немає, напевно, жодного великого виробника програмного забезпечення, яка не піддався б такої атаки.