Як вибрати чоловічий наручний годинник?

Anonim
Діловий етикет в багатьох сферах діяльності змушує чоловіків купувати аксесуари, що підкреслюють його статус і стиль. Вибір якісних наручних годинників залежить від декількох факторів: механізму, виконання і виробника.

Типи годинникових механізмів

Класичні механічний годинник виглядають найбільш презентабельно, та й коштують недешево. В основі механізму - звичайна пружина, яка веде стрілки циферблата в рух шляхом розкручування. Головний мінус класичних годин - це їх похибка, але виробники дорогих представницьких годин докладають всіх зусиль для усунення цієї вади, використовуючи для цих цілей навіть дорогоцінні камені.

Механічний годинник коштують дорого, і показують час з невеликою похибкою Чоловікам, яким важлива точність, підійдуть кварцові годинники, що працюють від сонячних або інших батарейок. Вартість такого годинника може бути абсолютно різною і не має нижніх або верхніх меж. Електронний годинник оснащуються функціями календаря і навіть записної книжки.

Матеріал і дизайн годин

Найміцнішими корпусами є ті, що виготовлені з титанового сплаву або сапфірового скла. Часто використовується мінеральне скло або кришталь - це менш стійкі матеріали, але більш доступні. Потрібно вибирати вироби без напилення, так як будь-яке покриття рано чи пізно стирається.
Ремінець може бути шкіряним або металевим: перший виглядає найбільш елегантно і приємний для руки, другий - прерогатива спортивного стилю. Якщо чоловік вирішить купити швейцарський годинник, то, швидше за все, вони будуть мати круглу форму і кілька циферблатів. Звичайно, можна вибирати і прямокутні, і бочкоподібні годинник, головне - щоб вони відповідали ширині зап'ястя і не виглядали громіздко або, навпаки, дрібно.

Кращі виробники наручних годинників

Який би не була спокуса, не варто купувати підробки: їх завжди легко розпізнати. Якщо не вистачає грошей на покупку, краще купити старі годинники, наприклад, в петербурзькому ломбарді швейцарських годинників Luxor. Фахівці, які беруть вироби, ретельно перевіряють справжність годин і їх документів. Це дозволяє гарантувати якість товару потенційним клієнтам.
Також в ломбард швейцарських годинників завжди можна здати годинник, якщо раптом терміново знадобилися гроші, адже справжні годинник - це не тільки аксесуар, але також ліквідний капітал. Крім швейцарських брендів Tissot, Longines, Certina, по всьому світу цінуються годинник японських марок Citizen, Orient, Seiko, англійські Royal London і італійські D & G. Вартість швейцарських годинників зазвичай стартує від 80 т.р., а японські можна придбати і за 15т.р.

Шкіряний ремінець для годин добре виглядає на руці і дуже зручний Таким чином, зазначає редакція, справжні наручний годинник з класичним круглим корпусом і шкіряним ремінцем - незмінний показник стилю і статусу ділового чоловіка.