Любава Грешнова (Пшенична) - біографія, фото, особисте життя, чоловік і діти, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Любави Грешнової

Любава Грешнова (в заміжжі Пшенична) - українська і російська телеведуча і актриса. Популярність Любави принесли ролі в серіалах «Верни мою любовь», «Поки живу, люблю», «Катерина. Зліт », а також у фільмах« Наречена мого друга »,« Піти, щоб залишитися »і ін.

Актриса Любава Грешнова

Дитинство і юність

Грешнова народилася 5 червня 1988 року в Харкові, в родині лікаря і вчителя. У шкільні роки вона злегка комплексувала через незвичайного імені, адже її оточували суцільні Маші і Каті, тому новим знайомим вона представлялася Любою.

Любава Грешнова в дитинстві В дитинстві Любава мріяла стати журналістом. Перші кроки в цьому напрямку Грешнова зробила вже в 13 років: вона займалася журналістикою в місцевому гуртку і спробувала себе в ролі ведучої і сценариста в рамках дитячої телепередачі. Але в старших класах дівчина змінила свою думку, після того як до них в місто приїхала знімальна команда фільму «Русское» на чолі з режисером Олександром Велединського. Всіх хлопців з гуртка журналістики покликали в масовку, а Любави дали невелику роль з репліками. Її партнером став Олексій Горбунов. Актриса зізнається, що її батьки до сих пір зберігають диск з цією картиною, як реліквію.

Любава Грешнова в юності Зачарована магією створення кіно Любава вирушила штурмувати київські театральні училища.Батьки, обидва великі цінителі кінематографа, підтримали дочка і разом з нею хвилювалися, чекаючи результати іспитів. Їй вдалося з першого разу вступити до Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенко-Карого, на курс Валентини Іванівною Зимової.

Зростання Любави Грешнової - 161 см Батьки не могли допомагати дочки фінансово, тому Любави довелося з першого курсу самій заробляти на їжу і на життя: майбутня актриса працювала офіціанткою, аніматором і не тільки. «Деякі актори, граючи дуже бідних людей, насправді не розуміють, як це. А я таке прожила, я це розумію », - ділиться Грешнова.

Кар'єра

Активно зніматися Грешнова почала з перших курсів університету. В основному, це були епізодичні ролі в українських і російсько-українських серіалах і фільмах, в числі яких «Рік Золотої Рибки» (2007), «Час гріхів» (2008) та ін. Любава Грешнова в шоу «Зважені та щасливі» До речі, тут незвичайне ім'я зіграло дівчині на руку. На кастингах її завжди розпитували про його походження і виділяли на тлі інших дівчат, швидко запам'ятовували і запрошували на інші прослуховування.
Після закінчення університету Любава стала ведучою програми «Зважені та щасливі» на СТБ (аналог відомого американського шоу про схуднення). Великою перевагою Грешнової перед іншими кандидатками на роль ведучої став той факт, що дівчина і сама колись була товстункою, але їй вдалося схуднути. На 1 і 2 курсі університету при зрості 161 см вона важила 70 кг. Для одного з кастингів вона скинула цілих 12 кілограмів. Нічого не їла, пила тільки кефір, бігала по ранках і … втрачала свідомість. Не рекомендую нікому так поступати! У 2010 році випускницю КНУТКиТ взяли в театр «Сузір'я» ( «Сузір'я»). Паралельно дівчина продовжила зніматися в кіно. Однією з найяскравіших ролей, після яких Любаву стали сприймати не як телеведучу, а як актрису, стала роль Дусі, нареченої Михайла (актор Михайло Досенко) в детективному серіалі «Особисте життя слідчого Савельєва» (2012).

Любава Грешнова в серіалі «Особисте життя слідчого Савельєва» Потім послідувала роль в російсько-українській мелодрамі «Наречена мого друга», що оповідає про дивну любовному чотирикутнику. Колегами дівчата по знімальному майданчику стали Михайло Пшеничний, Денис Роднянський, Сергій Газаров, Яна Соболевська та ін. До цього періоду часу Грешнова стала вже досить затребуваною артисткою, тому прийняла рішення переїхати в Москву.

Любава Грешнова на зйомках «Наречені мого друга» У 2013 році Любава зіграла головну роль в російському драматичному серіалі «Переїзд», для якого дівчина освоїла управління інвалідним візком. У листопаді цього ж року Грешнової можна було побачити в головній ролі в 4-серійної мелодрами «Поки живу, люблю», а в березні наступного року - в мелодрамі Аліни Чеботарьов «Піти, щоб залишитися».

Любава Грешнова на зйомках «Піти, щоб залишитися» У серіалі 2014 «Верни мою любовь» актриса зіграла відразу двох героїнь, протилежних по зовнішності і характеру. Любава зізналася, що найважче їй далися НЕ ежеднево 6-годинні гримування, а сцени, де її героїня ріже вени. Також в серіалі знялися Олеся Фаттахова, Станіслав Бондаренко, Настасья Самбурська і ін. Іншими яскравими ролями дівчата в 2014 році стали ролі повії в серіалі «Красиве життя» і нареченої хокеїста В'ячеслава Фетисова в біографічному серіалі «Слава» - для цього проекту дівчині довелося терміново підтягнути англійська мова.

Любава Грешнова у фільмі «Слава» У 2015 році актрису можна було побачити в серіалах «Брехня на спасіння» і «Мигдальний присмак любові». У вересні 2016 року у каналі ТВЦ вийшла 4-серійна мелодрама «Раненое серце», в якому Грешнова зіграла вчительку Вікторію, що поспішають на допомогу дочці успішного архітектора Максима Поверенова (Михайло Пшеничний), Женьки (Міла Сивацька).

Особисте життя Любави Грешнової

Любава одружена з актором Михайлом Пшеничним.Майбутнє подружжя вчилися в одному університеті, разом працювали на зйомках фільму «Ящик Пандори», але склалося спілкування лише на зйомках картини «Наречена мого друга», де у акторів була любовна лінія.

Любава Грешнова і її чоловік Михайло Пшеничний Грешнова визнається, що іскра пробігла лише в останні дні зйомок, і відразу після завершення проекту актори стали жити разом. Пропозиція Михайло зробив Любави в Домінікані, на березі океану. До Пшеничного у актриси не було серйозних стосунків - Грешнова присвячувала весь час роботи і саморозвитку. «Ми з моїм чоловіком і зійшлися легко, і живемо світло», - ділиться Любава. У лютому 2017 року Любава народила сина. Зоряні батьки вирішили не втягувати малюка в галас шоу-бізнесу завчасно, а потім приховували всі подробиці про його народженні, включаючи ім'я синочка.

Фотосесія Любави Грешнової для Maxim Грешнова є членом Всеукраїнського товариства захисту тварин, у вільний час пише вірші і займається Бікрам-йогою. Любава - веган (строгий вегетаріанець, не їсть ніяких продуктів тваринного походження).

Любава Грешнова зараз

У лютому 2017 року на каналі Росія-1 був представлений історичний серіал «Катерина. Зліт »про доленосні для Росії події, що відбуваються в роки правління Катерини II. У серіалі Грешнова зіграла Софію Степанівну Чарторижскую, фрейліна Катерини (Марина Александрова) і дружину графа Петра Розумовського (Родіон Галюченко). Ця роль стала візитною карткою актриси і прославила Любаву серед російських глядачів.

Любава Грешнова на зйомках серіалу «Катерина. зліт »