В Італії виплатили виграш по рваному лотерейним квитком через 11 років

Anonim
На те, щоб встановити законність виграшу, пішло чимало часу і сил.
Дивовижна історія сталася з виграшем в лотерею в італійському місті Ареццо. Один з жителів міста в 2002 році купив квиток державної лотереї. Однак, в потрібний момент він не розчув передавалися по телебаченню виграшні цифри. Квиток був порваний на дві частини, але вже на наступний день чоловік, переглянувши результати лотереї в одній з газет, зрозумів, що помилився: насправді він став володарем непоганого виграшу в 100 000 євро.

Глава сім'ї виграшу не дочекався Щасливчик, якщо його так можна назвати, знайшов половинки квитка, а потім представив їх для отримання виграшу. Проте, організатори лотереї відмовили йому у виплаті грошей. Італієць подав позовну заяву до суду. Розгляду затягнулися на 11 років. Чоловік помер, не дочекавшись рішення суду, але після його смерті судову тяжбу продовжували вести його спадкоємці. І ось тільки деякий час назад стало відомо, що італійський суд зобов'язав уряд країни повністю виплатити спадкоємцям суму виграшу.
В останні роки, крім лотерей, все більше росіян намагаються заробити на Форекс. Хтось вважає, що головне тут - це вміти розбиратися з курсами валют. Але і FOREX-психологія - важливий момент роботи на валютному ринку.Від внутрішніх якостей трейдера, як і, наприклад, від інвестицій в Index TOP 20, залежить його успіх і, відповідно, прибуток. Правильне ставлення до виграшів і програшів допоможуть зберегти душевну гармонію і стабільність, якої часом так не вистачає багатьом біржовим гравцям.

Виграш в лотерею виплатили рішенням суду «Нормально! Що ж, склеїти квиток не міг, чи що? У нас же в банках беруть гроші, які склеїли. Головне - щоб номер квитка було видно! »- обурюється один з користувачів Інтернету. «Напевно, в Італії з цим суворіше!» - озивається інший.
Редакція «» рада тому, що справедливість в кінці кінців все-таки перемогла.