Потужний смартфон з високим рівнем захисту від Samsung

Anonim
На початку літа оператор стільникового зв'язку SK-Telecom (Корея) оголосив про введення в експлуатацію першої в світі комерційної мережі LTE-А (LTE-Advanced).

Новий захищений смартфон Samsung Galaxy S4 Active LTE-А

Компанія Samsung Electronics у свою чергу приурочила до цієї знакової події випуск вдосконаленої версії смартфона Galaxy S4 з функцією підтримки LTE-A. Назва моделі прямо пов'язане з можливістю використання апарату в новому мережевому форматі.

Технічні характеристики моделі також трохи відрізняються від стандартної версії. Новий смартфон оснащений потужнішим процесором Snapdragon 800 з частотою 2,3 ГГц і прискорювачем Adreno 320 і потужною відеокамерою на 13 мегапікселів (проти 8 в оригінальному Galaxy S4). Об'єм вбудованої пам'яті збільшився до 32 ГБ.

Надійність і безпека

Новий корейський телефон максимально захищений від впливу негативних факторів зовнішнього середовища: пилу і води. За заявою компанії-виробника апарат здатний витримати 90-секундне занурення у воду без шкоди для його працездатності. Samsung Galaxy S4 Active LTE-А пройшов сертифікацію за стандартом IP 67.

Ціна нової моделі буде відрізнятися в більшу сторону від вартості всім відомої версії. Тому китайські телефони Cамсунг Гелаксі 4 можуть статті хорошою і недорогий альтернативою корейської новинки.

зовнішні зміни

Якщо говорити про дизайн вдосконаленого смартфона, то вона не зазнав серйозних змін. 5-дюймовий дисплей роздільною здатністю 1920 х 1080 пікселів Full HD, розташування камер, кнопки управління - все залишилося тим самим. У колірне сімейство лише введений новий колір корпусу - білий, виключені з нього телефони синьою і оранжевого забарвлення.

Трохи про мережі LTE-А

Новий формат LTE-Advanced цей вдосконалена версія стандарту мереж LTE, які на даний момент розгорнуті в Сполучених Штатах. Швидкість передачі сигналу в LTE-форматі в 9 разів перевищує швидкість обміну в мережах 3G.

Новітня розробка LTE-Advanced дозволити збільшити швидкість передачі даних ще в два рази. Максимальна пропускна здатність таких мереж сягає 150 Мбіт / c. Такий швидкісний інтернет дозволить мобільним операторам запропонувати клієнту розширені можливості перегляду відео у високій якості. Поки ультрасучасна мережу розгорнуто тільки в Сеулі.

Перспектива розгортання таких мереж в Росії досить туманна. Тому споживачам варто орієнтуватися на наявні на ринку апарати з підтримкою 3G. Великий вибір китайських телефонів в такому форматі можна знайти в інтернет-магазині http://go-techno.ru.