Чебурашка вчить англійську мову

Anonim
Дитині легше всього вивчати мову в грі.
Хіба можна змусити малюка сидіти на місці і заучувати сухі англійські слова і фрази? Зараз в моді - створення атмосфери казки і гри на занятті.
Зовсім недавно з'явилася гра «Чебурашка вчить англійську мову». У центрі розгортається дивовижну історію виявляються улюблені дитячі герої - розумний Чебурашка і добрий крокодил Гена. Друзі відправляються за кордон, а точніше - в Африку: у бабусі крокодила Гени день народження. Але тут з'являється підступна Шапокляк зі своїм вічним гаслом «Добрими справами прославитися не можна!» І підмінює квитки нашим милим друзям. Замість Африки казкові герої потрапляють в Англію, в Лондон, красивий незнайоме місто. У підсумку, друзям доводиться терміново оволодіти англійською, так як без нього їх подорож стає неможливим, а їм доведеться відправитися в подорож по всій Європі.

Так виглядає нова розвиваюча гра для дітей Чебурашка поспішає на допомогу Слідуючи за своїми улюбленими героями діти вчать англійські букви, цифри, слова, фрази, назви кольорів, знайомляться з частинами мови: іменниками, дієсловами, прикметниками, формами вітання. За час гри дитина вивчить 250 нових слів, зіграє в 19 міні-ігор, навчиться поводитися в разі потреби до словника з яскравими ілюстраціями. Уже з 6 років можна починати грати в цю розвиваючу гру.

Чебурашка і крокодил Гена виявляються в порту - Я купувала своїй дочці гру про кота Леопольда.Там кіт Тім з Англії запросив його до себе в гості. Тім передав Леопольду абетку, самовчитель і словник, а миші вирішили скористатися цим моментом і вивчити англійську не гірше кота Леопольда. Моя дочка настільки полюбила цю гру, що разом з її героями вивчила все, що тільки можна було, і навіть розбудовувалася, коли вже все було пройдено: їй не хотілося розлучатися з героями улюбленого мультика, Ось це я і називаю - вчення із захопленням! - пише Жанна Сорокіна на одному з материнських сайтів, присвячених вихованню дітей.

Кот Леопольд тепер теж вчить дітей англійської - Навіщо вчитися? Візник довезе, куди треба, - міркував Митрофанушка. Редакція закликає батьків докласти максимум сил до виховання та освіти своїх чад, щоб не поповнювати ними ряди митрофанушек-неуків, так різко висміяних великим драматургом-сатириком Фонвізіна.