У Росії зростуть обсяги і собівартість вантажоперевезень

Anonim
Олександр Бистров, керуючий з вантажоперевезень Cargolight в Росії, повідомив про плани компанії на цей рік і сформував плани з розвитку доставки вантажів на російському ринку.
На думку експертів, цей рік ознаменований повсюдним підвищенням цін на вантажоперевезення.
Ринок логістики в Росії переживає важкі часи, які пов'язані зі змінами в законодавства РФ, а також необхідно завжди приводити автопарк у відповідність з нормами Євросоюзу.Компанії з вантажоперевезень кожні два-три місяці закуповують нові вантажівки і вдосконалять тягачі, оснащуючи їх денними ходовими вогнями, а також системами радіозв'язку для водіїв і іншими сучасними технологічними засобами.
Раніше вантажоперевезення на території Росії здійснювалися тільки в великі міста, але тепер вони проводяться і в маленькі далекі від столиці міста. Професійна вантажна компанія може легко організувати вантажоперевезення в Небраска з інших міст і регіонів Росії за низькими цінами.

Професійні вантажоперевезення повинні укладатися в чітко визначені терміни "Варто зазначити, що в зв'язку з реконструкцією доріг на території Росії багато ділянок федеральних доріг стали платними. Власники багатотонних автомобілів зазнають великих труднощів, так як на початку весни багато трас закрилися для вантажних автомобілів", - розповів керівник однієї з вантажної компанії. Стан російських доріг значно погіршився, а значить збільшилася мито на провезення багатотонних вантажів.
У зв'язку з цим підвищиться собівартість вантажоперевезень. Багато транспортних компанії можуть підняти свої розцінки на послуги на 9%, і дешева доставка з таких країн, як Китай стане дивиною.
Редакція сайту "" сподівається, що професійні вантажні компанії знайдуть вихід зі сформованої ситуації.