У Санкт-Петербурзі презентували новий непотоплюваний круїзний теплохід-щуку

Anonim
У Петербурзі непотоплюваний теплохід назвали «Пальміра-2». Імениті гості, які були запрошені на презентацію нового судна, поупражнялись в красномовстві, називаючи теплохід кораблем, човном і навіть ковчегом.
А особливостями нового «ковчега» вважаються низька його посадка і прозора скляний дах, яку легко можна відсунути під час спеки, також і засунути знову, якщо піде дощ. Треба сказати, що з боку це судно схоже трохи на хижу рибу щуку. Це помітили багато присутніх на презентації. «Цей стильний сучасний теплохід схожий на щуку. Основна його перевага - корабель може легко пройти під абсолютно будь-яким мостом без загроз травм для його пасажирів », - каже директор музею« Ісаакіївський собор »пан Микола Буров.
Теплохід належить компанії «Астра Марін». Маршрут нового теплохода передбачає відвідування визначних пам'яток Петербурга, які добре видно з води. Всього в пітерські води хочуть запустити 8 таких «щук». До речі, не тільки по Неві, а й по Москві-річці сьогодні можна покататися на теплоході кожному бажаючому, скориставшись туристичними пропозиціями або такою поширеною послугою, як оренда теплохода. Нагадаємо, що яскраві червоні екскурсійні теплоходи недавно прокотили багатьох журналістів по Москві-річці, водовідвідних каналів. Цей захід стартувало 31 липня на Болотній набережній саме в рамках презентації новітніх об'єднаних маршрутів для туристів.

У Санкт-Петербурзі презентували новий непотоплюваний круїзний теплохід-щуку Цікаву ідею цього теплохода взяли у суднобудівників з Голландії. Співробітники компанії-власника відзначають, що називають це дітище ультрасучасним не тільки через його зовнішнього вигляду. Над потужним двигуном теж встигли попрацювати.
«Дисциплінований екіпаж, судно, яке побудоване спеціально для нашої величезної річки. Таких теплоходів у нас, на жаль, небагато. Новий теплохід взагалі непотоплюваний - абсолютно все враховано », - говорить начальник управління« Госморречнадзор »пан Дмитро Атлашкін.

Судно схоже на щуку Один з блогерів Твіттера Квак пише: «Нехай судно плаває по річці Санкт-Петербурга довго і, звичайно, без пригод».
На думку редакції, хоч і судно непотоплюваним вважається, слід бути дуже обережним, так як, наприклад, знаменитий «Титанік» теж був таким.