Годинники - символ часу

Anonim
Протягом багатьох століть людство намагалося знайти універсальний спосіб вимірювати протягом часу.

Сонячні, водяні, пісочні і навіть вогняні годинник - люди використовували різні сили природи, щоб зрозуміти, який час доби, поки не освоїли принципи механіки.
Механічний годинник стали революцією в світі часу. До появи електронних і кварцових годин механічні вимірники були незамінним супутником будь-якого поважаючого себе пана, а потім і необхідним аксесуаром кожної освіченої людини. Навіть зараз з появою більш точних конструкцій механічний годинник (або копії годин знаменитих брендів) залишаються не лише стильним доповненням до одягу, а й символом престижу і діловитості.
Майстерність збору наручних і кишенькових годинників передавалося з покоління в покоління. Сім'ї годинникарів поступово ставали родоначальниками династій, які в наш час трансформувалися в імениті брендові компанії.
Найзнаменитішими вартовими брендами в наш час по праву вважаються швейцарські компанії, такі як, наприклад, Rado і Patek Philippe.
Швейцарська компанія Rado (наголос на другому складі) знаменита своєю неординарністю і новаторством. Винахідники роблять ставку на сучасні матеріали: сапфірові стекла, тверді сплави, лантан, діаманти і високотехнологічну кераміку. Компанія постійно експериментує і вдосконалює якість своєї продукції. Rado вважається «люксовим» брендом у світі годинникових механізмів. Всі копії годин rado практично нічим не відрізняються від оригіналу, так як зробити якісну копію цього бренду є справою честі для будь-якого годинникаря. Механізми, що використовуються при виробництві, максимально подібні або ідентичні тим, які запатентували швейцарці. Тверді сплави, знамениті сапфірові і мінеральні скла та інші, не менш відомі матеріали, - невід'ємна частина дубліката.
Не менш знаменитим ім'ям в світі годинників вважається ім'я Patek Philippe. Понад 150 років ця компанія є законодавцем моди у світі часу. Ототожнення механізмів з людиною, розробка годин відповідно до внутрішньої унікальністю персони - ось на що роблять ставку майстра в patek philippe. Ще однією особливістю компанії є акцент на складності збірки. До речі, копії годин patek philippe не поступаються за технологічними характеристиками оригіналам. Вони виконані в кращих традиціях швейцарської компанії. У них збережені всі дизайнерські прийоми, аж до дрібниць, тому відрізнити їх від оригіналу можуть тільки годинникарі-професіонали.
Важливо розуміти, що копії годин Rado і Patek Philippe - не підробка, а високоякісне відтворення знаменитих швейцарських брендів.