Вінілові програвачі - розкіш минулого століття

Anonim
Зачарувати гостей раз і назавжди? Немає нічого простіше!
Вечір, келихи шампанського, чарівні дами, сучасний вініловий програвач … Прекрасна перспектива, чи не так? А якщо ви хочете, щоб якість музики вразило найдосвідченіших слухачів, виберіть відповідне пристрій.

Мені не хотілося б докладно описувати технічні характеристики того чи іншого приладу. При виборі досить звернути увагу на потужність мотора пристрою і голку. Недорогими, але такими, що спотворюють звук є сферичні голки. Еліптичні голки, навпаки, майже не спотворюють звук, але коштують набагато дорожче! Крім того, важливо, щоб електромотор мав можливістю блокувати кварцовий стабілізатор швидкості.

Вінілові програвачі - розкіш минулого століття Отже, припустимо, ви вибрали відповідне пристрій. Але як вписати його в дизайн квартири? Як зробити так, щоб ваша покупка стала родзинкою інтер'єру? Завдання це одночасно і складна, і проста. Оскільки програвач - атрибут минулого століття, він прекрасно впишеться в інтер'єр стилю ретро. Але що ж робити тим, хто володіє сучасною вітальні? Відповідь є: додати в дизайн елементи минулого століття. Наприклад, поставити на полиці кришталевий посуд або прикрасити кімнату для підлоги лампою вісімдесятих років двадцятого століття. Не подобається стиль ретро? Купуйте гаджет сучасного типу! У магазинах досить пристроїв, які відповідають вимогам мінімалістів і чудово виглядають в хай-тек інтер'єрі.

Крім того, навіть звичайні пластинки можуть стати елементами декору! Любителі ретро можуть недбало розкласти їх по будь-яким горизонтальних поверхнях у вітальні або залишити поруч з програвачем. У хай-тек інтер'єрі від такої ідеї варто відмовитися, адже він не терпить надмірностей. Прекрасним рішенням буде помістити пластинки в шафу з прозорими дверцятами. І не забувайте дотримуватися алфавітний порядок! Підкреслюйте, що кожен прилад у вашій вітальні використовується за прямим призначенням!

Отже, я сподіваюся, що вибір вінілового програвача доставить вам задоволення. Вибираючи, намагайтеся не підраховувати вартість. Пам'ятайте про те, що якісний пристрій прослужить вам довгі роки і буде предметом гордості. І ні в якому разі не думайте, що з часом ваші смаки зміняться, і ви будете змушені змінювати гаджет. Пам'ятайте про те, що хороша річ хороша завжди!