Збір пожертвувань - особливості процесу

Anonim
Багато людей в нашій країні потребують підтримки і допомоги з боку сторонніх небайдужих представників соціуму. Якщо гроші в нашому житті вирішують дуже багато, значить, їх необхідно збирати для тих, кому це потрібно.

Саме такими принципами керуються організатори різноманітних благодійних фондів та окремих акцій. Подібні руху сьогодні особливо популярні в соціальних мережах. Саме таким чином можна здійснити адресну допомогу нужденним. Таке поняття, як краундфандінг, сьогодні набуває нового змісту. Хоча деякі з нас до сих пір не знають, що це таке. Іноземне слово можна інтерпретувати для зацікавлених у вигляді знайомого багатьом крилатого вислову «з миру по нитці …». Якщо людині на лікування, наприклад, необхідні величезні кошти, і він самостійно не може їх заробити, то завжди є можливість відкрити строковий масовий збір. Якщо кожна людина, що побачив подібний заклик, переведе на рахунок навіть 50-100 рублів, це вже наблизить всіх до підсумкової мети. Практика показує, що саме таким чином сьогодні реально зібрати мільйони.

Якщо ви давно замислювалися про благодійність, але не вірите в чесність великих фондів, то саме адресна допомога - то, що вам потрібно. Допомогти конкретній людині дуже просто. І ви напевно будете знати, що гроші підуть на добру справу. І якщо з основною ідеєю все зрозуміло, то способів її втілення до недавнього часу було зовсім небагато. Погодьтеся, далеко не всім зручно перераховувати кошти на банківський рахунок. У потенційного жертводавця може взагалі не бути платіжної картки. А ось електронним гаманцем він, можливо, користується постійно. А значить, організаторам збору необхідно надати потенційним благодійникам якомога ширші можливості для платежів.

При цьому виникає нова проблема. Яким же чином враховувати всі переклади, як складати звіти? Для цього необхідно консолідувати їх в єдину систему. І такі можливості сьогодні є. Терміновий збір пожертвувань може здійснюватися за допомогою спеціальної електронної фінансової системи. На спеціалізованому сайті достатньо заповнити просту форму і перевести гроші тим способом, який є найбільш підходящим для платника. При цьому йому навіть не потрібно відриватися від особистого комп'ютера. Переваг у такого підходу є безліч.