Напередодні Дня всіх закоханих історики розшифрували визнання в любові на віконному склі

Anonim
Таємнича запис зберігалася більше сотні років.
Напередодні Дня Святого Валентина вченим вдалося розшифрувати напис, надряпану на віконному склі історичного замку Пенрін в Північному Уельсі. Напис понад століття зберігала визнання в любові і виглядає як «essere amato amando», що означає - бути коханою, люблячи. Напис було зроблено на італійській мові, визнаному мовою любові.

Напис закоханої дівчинки Експерти-історики припустили, що слова надряпав на віконному склі закохана дівчинка Еліс Дуглас-Пеннант. Її батько - багатий промисловець лорд Пенрін, дізнався про любов дочки до простого садівника і не знайшов нічого більш оригінального, як замкнути її у вежі замку. Уже не сподіваючись побачити свого коханого, леді Дуглас-Пеннант надряпав напис на склі. Довгий час слова залишалися непомітними, але нова домробітниця-італійка побачила, що вони написані італійською мовою з граматичними помилками. На іншому вікні знайшли другий напис з ім'ям автора. Сама Еліс стала відомою художницею, але вона на все життя залишилася одна і померла в Лондоні в 1939 році. Тоді їй було 76 років.

Леді Еліс Звичайно, на сучасних вікнах робити такі записи важко і витратно. Хоча пластикові вікна Рехау мають доступну ціну, а пластикові профілі випускають не тільки традиційної, але також арочної, трикутної, круглої форми. Їх можна поставити не тільки в квартирі або сучасному будинку, але і в старовинному замку.
«Ну, скажіть мені, люди добрі, де лицаря знайти, щоб признавався в любові так красиво, та ще на століття :))», - запитує користувач Мережі Оленка.
Редакція «» вважає, що є маса красивих способів признатися в любові і зберегти її докази на цілі століття.