У Саяногорський філії «РВК» РУСАЛу протестували нову зварювальну маску

Anonim
Щиток оцінив один з кращих зварників компанії.
Один з кращих зварників Саяногорського філії РВК - «Руської інжинірингової компанії» РУСАЛу Володимир Вшивцев протестував нову зварювальну маску. Щиток виробництва США Speedglas 9100 коштує близько 40 000 рублів. Виробництвом такого пристосування займається компанія 3М, що випускає засоби індивідуального захисту. Маска має гарне наголов'я, що приймає обриси голови працюючої людини, вона надійно і міцно прилягає до обличчя. Розмір регулюється таким чином, що відкривається широкий огляд, забезпечується безпека лицьовій частині голови. Тепло і волога від імені відводиться за допомогою респіратора, оснащеного примусовою подачею повітря.

Нова маска зварника На думку зварників, маска зручна в усіх відношеннях. Регулювання встановлює для кожного з видів роботи свої параметри, будь то газова, електродугова або плазмова зварювання.Як показало тестування, маска знижує напругу на зір, а сама якість зварювання поліпшується.

Speedglas 9100

Працювати в такій зручно і безпечно «Наші співробітники оцінили зручність і високу якість зварювального щитка. Затемнює в автоматичному режимі світлофільтр пристрої виключив світлові опіки очей, скоротив час на виконання операцій, збільшив продуктивність праці », - повідомив глава відділу охорони праці РВК Ігор Щербаков.
Редакція «» вважає, що оновлення обладнання, в тому числі, зварювального, з метою збереження здоров'я співробітників і підвищення продуктивності праці, має бути першочерговим завданням роботодавців.