Сяючі прикраси - новий тренд сезону

Anonim
Виявляється, частинку світла можна носити на шиї.
Світяться в темряві предмети з дитинства асоціюються у нас з чарами. До сих пір діти люблять засинати під світловим стелею або в кімнаті з наклеєними на штори і стіни фігурками, що виливають сяйво. Але ось французької компанії Beau & Bien, до цієї пори радує своїх покупців дивовижними люстрами і світильниками, цього здалося мало, і майстри вирішили зробити світяться … предмети біжутерії.

Світиться кулон Фахівці компанії розробили серію оригінальних підвісок. Це не дитячі прикраси, начинені фосфором. Колекцію прикрас під назвою Beau & Bien пропонується носити вже дорослим і небідних дівчаткам. Витончені предмети біжутерії зроблені у формі птахів, квіткових бутонів, хрестів, планет. Французькі майстри створили їх з порцеляни, помістивши всередину майже непомітну технічну начинку. Це поєднання робить підвіски Beau & Bien чудовим вибором для виходу жінки у світ. Ну а для кого-то це буде та сама частинка світла з дитинства, тільки вже в зовсім дорослому і елегантному оформленні.

В інтер'єрі Біжутерія на сьогоднішній день затребувана так само сильно, як і прикраси з дорогоцінних каменів. Великою популярністю користується такий матеріал, як муранське скло. Це завжди ручна робота і прекрасний подарунок, який підходить до будь-якої події. До речі, в інтернет магазині муранське скло представлено в величезному асортименті і за найнижчими цінами. Крім прикрас, зі скла роблять статуетки, аксесуари і декоративний посуд. Якби таку красу, як вироби з муранського скла, доповнити світлом від Beau & Bien, напевно, вийшло б щось надоригінального і вишукане.

Прикраса BeauBien «Цікава задумка, наприклад, для інтер'єру. Не знаю, сама стала б носити подібного роду прикраси, проте, поглянути наживо вже з'явилося бажання », - пише користувач Інтернету Алена.
Редакція «» вважає, що це оригінальна ідея - помістити шматочок світла в прикрасу. Прикраси допоможуть створити витончений закінчений образ і надати йому додаткову родзинку і шарм.