Щоденне прибирання приміщень позбавить від хвороб

Anonim
Вчені з Денвера університету довели, що щоденне вологе прибирання скорочує ризик зараження респіраторними захворюваннями.
Прибирання приміщення важлива не тільки з естетичної точки зору, але і її регулярне проведення має прямий вплив на здоров'я людини. Ні для кого не секрет, що прибирання - це один з найважливіших критеріїв чистоти в приміщенні.
Саме вона забезпечує здоров'я проживає в квартирі або будинку сім'ї або дружного колективу в офісному приміщенні. Збирання великих приміщень краще довірити професійній компанії, як http://www.iclean.ru/, яка протягом багатьох років займається цією діяльністю.
Проводячи регулярну (бажано повсякденне) прибирання в квартирі або офісі, наводиться не тільки чистота, але і підвищується імунітет. Яким чином прибирання впливає на здоров'я?
Все дуже просто. Коли в приміщенні проводиться прибирання, разом з пилом зникають і хвороботворні бактерії, які потрапляють в приміщення з вулиці, через вікна, брудне взуття або за допомогою заражених співробітників. Як не раз заявляли вчені, в офісних пилу містяться мільйони бактерій, так як в офісах зазвичай не гладка поверхня, яка легко очищається, а ковролін, які можна очистити тільки за допомогою професійної техніки.

Офісне приміщення повинно бути чистим і комфортним Так що будь-якому начальникові офісу або господареві виробництва, який зацікавлений у продуктивній роботі свого персоналу, повинен знати, що прибирання - це не просто вимушене наведення порядку, але і дуже важливий захід для здоров'я.
Редакція сайту "" згодна з вченими і передбачає, що щоденне прибирання у великих приміщеннях, обійдеться дешевше, ніж постійні лікарняні працівникам.