Квартири в нових будинках будуть дешевшати - експерти

Anonim
Очікується, що вартість нових квартир знизиться. Причиною цього стане страхування забудовниками об'єктів, що будуються. Як повідомив співробітник аналітичного відділу Центру оцінки "ІННОВАЦІЯ", з цього року в Москві і області почне діяти страхування забудовників, що підвищить довіру покупців квартир до дольовій будівництва.Ця обставина безпосередньо вплине на фінансовий приплив в новобудови на початковому етапі. Тому природно припустити, що квартири стануть дешевшими.
Цей механізм для забудовників почав працювати з 1-го січня цього року. Згідно з новим законом, будівельні організації зобов'язані застрахувати будуються ними об'єкти. І якщо раптом будівництво об'єкта не буде завершено, то пайовики гарантовано отримають свої фінансові кошти назад. Так що квартири в новобудовах стануть доступними практично всім бажаючим.
Страхування з точки зору забудовників є додатковим навантаженням для них, тому що вимагають оформлення документів і додаткових витрат. Однак, страхування з точки зору пайовиків гарантує надійність забудовника і збереження внесених ними коштів. Таким чином, якщо раніше на початковому етапі будівництва було досить ризиковано вкладати гроші, то зараз такий ризик абсолютно виключений.

Новобудова в Домодєдово Тепер пайовики повністю захищені від втрати власних фінансових коштів. Цей факт позитивно вплине на багатьох людей і спонукати їх на придбання частки в новобудові. Це також дуже вигідно забудовнику, оскільки із збільшенням числа бажаючих внести кошти на початковому етапі будівництва забудовнику доведеться менше брати позикових коштів в банку.
Редакція "" обов'язково буде уважно спостерігати за змінами вартісної політики забудовників.