Суспільство: Більш технологічними стали іграшки не для хлопчиків, а для дівчаток

Anonim
Останнім часом все більш технологічними вже стають іграшки не для хлопчиків, а для дівчаток. Основу рейтингу подарунків саме для юних принцес склали інтерактивні іграшки деяких домашніх тварин, ляльки. Сьогодні іграшкові кішки, собачки користуються величезною популярність у дівчаток, так як ці вихованці стали все більше схожі на справжніх. Однак, ці дитячі іграшки не вимагають якогось необхідного догляду.
Варто відзначити, що сучасні іграшки реагують на дотик, звуки, яскраве світло, незначну вібрацію. І сьогодні будь-яку вподобану іграшку можна купити, наприклад, в надійному інтернет-магазині.
Так, з'явилася на сучасних полицях різних магазинів в лютому інтерактивна іграшка Фёрбі майже відразу потрапила на перші місця рейтингів по продажам. Її популярність багато аналітиків пояснюють саме багатофункціональним інтерактивним режимом. Цей вухатий прибулець вивчив російську, він відповідає взаємністю на будь-дружнє спілкування. Іграшка радіє і регоче, якщо, наприклад, почухати його за вухом, а після смачного обіду обов'язково відповість господареві симпатією, теплими і вірними почуттями. Але від нестачі уваги малюк відразу засумує і повісить вуха. Іграшки Furby саме нового покоління легко можуть також спілкуватися один з одним.
А лялька продовжує залишатися класичним і одним з найбажаніших подарунків для кожної дівчинки. За відомостями фахівців цієї галузі, перші місця в дівочих серцях зайняли такі бренди, як Winx, Barbie, Demi і Moxie.

Інтерактивна іграшка Фёрбі завоювала дитячі серця «Виробники і в даному сегменті прагнуть застосовувати сучасні технології: ляльки ці вміють пити з пляшки, їсти кашу, писати в підгузник, гірко плакати самими справжніми сльозами, спати саме з закритими очима», - розповідають експерти однієї з компаній . Ще дівчинки раді сучасної класичної ляльці з різними нарядами, красивими аксесуарами.
А з оригінальних подарунків до списку увійшли нова іграшка-конструктор з назвою Animazzle і електромобілі, які сьогодні вважаються бажаною іграшкою не тільки хлопчиків, але і для дівчаток. Природно, адже жінка за кермом уже давно для нас не дивина. А іграшка-конструктор з'явилася в продажу в Росії в минулому році. Вона так сподобалася підростаючому поколінню, що навіть була відзначена в такій номінації, як «Кращий конструктор» в конкурсі «Вибір дітей».
За даними продажів мереж магазинів для дітей в лютому-березні цього року в рейтинг ТОП найпопулярніших іграшок для дівчаток потрапили: інтерактивне щеня Gogo, інтерактивна іграшка Furby, лялечка Winx і Карапуз Малятко Оленка, кішечка Hasbro, лялечка Demi, конструктор Animazzle, лялечка BabyBorn, іграшка «Ведмідь кремовий».
Один з блогерів Твіттера Ілона пише: «Купую для дочки тільки дорогі і якісні іграшки. Вважаю, що на цьому економити не варто ».
На думку редакції, нові інтерактивні іграшки розвивають дітей. Сподіваємося, відомі виробники будуть продовжувати радувати дітей своїми новинками.