Тетяна Арнтгольц - біографія, фото, особисте життя, чоловік і діти, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Тетяни Арнтгольц

Тетяна Арнтгольц - російська актриса, відома за серіалами «Прості істини», «Мана», «Останній уїк-енд», «Талісман любові», «Шлюб за заповітом», «Фурцева», «Ластівчине гніздо», «Нічні ластівки», «Наживка для ангела». Сестра-близнюк актриси Ольги Арнтгольц.

Актриса Тетяна Арнтгольц

Дитинство і сім'я

Тетяна Арнтгольц (помилково Тетяна Арнгольц) з'явилася на світ 18 березня 1982 року в акторській сім'ї. Прізвище Арнтгольц має німецьке коріння. Батьки майбутньої зірки (тато - заслужений артист РФ Альберт Альфонсович Арнтгольц, мама - актриса Валентина Михайлівна Галич) працювали в Калінінградському обласному драматичному театрі. У Тетяни є сестра-близнюк Ольга і старший на 8 років брат Антон Арнтгольц, актор Калінінградського музичного театру.

Сім'я Тетяна Арнтгольц: батьки, сестра і бабуся «Я старша за Ольгу на 20 хвилин. Коли ми підростали, то її як молодшу завжди більше жаліли, їй все прощалося. А мене частіше лаяли. Вона була тихонею. Я - більш зухвалою, сміливою і, звичайно, командувала сестрою », - згадувала Тетяна. Разом з тим сестри були дуже дружні, ніж дивувалися навіть їхні батьки. В одному з інтерв'ю Тетяна зізнавалася, що якось раз мало не вбила кривдницю Ольги - коли вона побачила, як на її сестру напала інша дівчинка, вона, охоплена майже тваринами емоціями, підлетіла до неї і щосили вдарила в спину.

Сестри Арнтгольц в дитинстві і зараз Тетяна разом з Ольгою буквально росли на сцені. Весь час малятка проводили за лаштунками, а точніше, в пошивному цеху. Поки батьки перебували на репетиції або на виставі, дочки розважалися в костюмерній.

Розрізнити Тетяну Арнтгольц та її сестру дуже складно Вперше на сцені близнючки з'явилися в 9-річному віці - вони зіграли жаб в музичному спектаклі «Золоте курча». Це, до речі, був перший випадок, коли на сцену драмтеатру Калінінграда вийшли діти.

Тетяна - старша близнючка В дитинстві Тетяна і Ольга зовсім не мріяли про акторське майбутнє. У свій час вони всерйоз займалися пятиборьем і художньою гімнастикою. Подорослішавши, сестри планували вчинити на журфак. Проте врешті-решт гени взяли верх. До випускних класів сестри Арнтгольц вчилися в звичайній загальноосвітній калінінградської школі, а після 9-го класу перейшли до театрального класу 49-го ліцею. «Спочатку ми обидві були категорично проти, вважаючи, що з цього нічого не вийде, - розповідала Тетяна Арнтгольц. - Але мудрі мама з татом пояснили нам, що в цьому навчальному закладі викладають такі предмети, як історія мистецтв, зарубіжна і вітчизняна література, і що це піде нам на користь … ». Доки всі вдома. Сестри Тетяна і Ольга Арнтгольц (2008) Уже в випускному класі дівчинки так перейнялися навчанням, що вже не мислили себе поза акторської гри. На випускних іспитах сестри зіграли у виставі за А.С. Пушкіну «Маленькі трагедії»: Тетяна стала Лаурою, а Ольга донною Анною.

акторська кар'єра

Закінчивши ліцей в 1999 році, дівчатка, як і багато їх однокласники, вирушили штурмувати Москву. Весь клас прийшов і на прослуховування в Театральний інститут імені Щепкіна. Перед екзаменаційною комісією калінінградців заявили: «Ми вам хором заспіваємо!». З усієї натовпу викладачі відразу виділили сестер Арнтгольц та їх однокласника Артема Ткаченко. Саме ця трійця і поступила в «Тріску» з першої спроби. У роки студентства сестринська зв'язок не обірвалася. На курсі про дівчат навіть ходив короткий анекдот: «Сестри Артнгольц посварилися».

Тетяна Арнтгольц вчилася разом з Артемом Ткаченко Практично відразу Тетяна Арнтгольц дебютувала на телеекрані. Вона пройшла проби і була затверджена на роль Нати в серіалі «NEXT». Популярність прийшла до актриси тільки після молодіжного серіалу «Прості істини», де Тетяна зіграла одну з головних героїнь - Катю Трофимову. Саме тоді дівчина вперше дізналася, що таке заздрість. Про те, що я пробувалася на роль в серіалі «Прості істини», знав весь курс. Мені здавалося, що вони за мене переживали. І ось я дізнаюся, що мене затвердили. Приїжджаю в училище, а мої однокурсники сидять за круглим столом, щось відзначають. Я кричу їм: "Хлопці, мене затвердили!" Всі завмерли, обернулися до мене.Стало дуже тихо. Потім вони відвернулися і почали далі займатися своїми справами: їсти, пити, розмовляти. Жодна людина мені нічого не сказав. Мені стало так незатишно і, признаюся, образливо, що я тут же пішла додому. Під час навчання в «тріски» Тетяна встигла знятися ще в декількох картинах. До Зокрема, вона зіграла Іветта в картині "Денний представитель» Віталія Воробйова, потім були ролі в стрічках «Навіщо тобі алібі?» З Олександром Домогаровим, де сестри вперше з'явилися на екранах разом, і драмі «Медовий місяць». Хоча і до цього у дівчаток була можливість здійснити давню мрію - попрацювати на знімальному майданчику разом. На зйомках серіалу «Next» Режисер Олег Фомін запропонував зняти сцену, де Оля «роздвоюється», але Тетяна не змогла прийти на зйомки, оскільки саме в цей день у неї були іспити в училище.

«Прості істини»: Тетяна Арнтгольц в ролі Коти Трофімової У 2003 році сестри отримали дипломи про вищу освіту і продовжили будувати кінокар'єру. Незабаром Тетяна втілила на екрані образ русалки Інки в кіно-казці «Чудеса в Решетові» Михайла Левітіна. Далі були роботи над новорічною комедією «Новий рік скасовується» Вадима Шмельова і серіалом «Кавалери морської зірки». Ці ролі закріпили за актрисою амплуа такою собі «чарівної дівчинки», що абсолютно не влаштовувало Тетяну.

Кадр з фільму «Чудеса в Решетові» Стереотип вона з легкістю зламала своєї наступною роботою. У 2005 році актриса зіграла дуже складну, психологічну роль Віри Плотниковой у фільмі «Мана» Анни Легчилова. Її героїня пройшла багато випробувань: і психлікарню і в'язницю, на своєму досвіді дізнавшись, що таке горе. Сама актриса зізнається, що це одна з найдраматичніших її робіт. Андрій Чернишов і Тетяна Арнтгольц. «Мана». Нарізка «Два дня знімали в камерах, на території. Страшно тиснула важка обстановка: собаки, колючий дріт, люди в формі, які нас водили під конвоєм в камеру і назад. Після знімального дня ми виходили на вулицю з вигуком: "Свобода!". І тільки потім: "А все вийшли?" », - згадувала Тетяна. Важко було працювати і в психлікарні. Туди героїня Тетяни Арнтгольц потрапляє з нервовим зривом. Кілька дублів поспіль актриса кричала і билася в істериці. А у фінальній сцені Арнтгольц і зовсім довелося разом зі своїм партнером грати в озері з температурою води + 6 градусів.

Розквіт кар'єри. талісман любові

У 2005 році Тетяну запросили в 60-серійну мелодраму «Талісман любові». Таня спочатку відмовлялася від цієї роботи, заявляючи, що в її скарбничці вже досить позитивних героїнь і немає сенсу повторюватися, що їй куди більш близькі по духу образи безбашенні і навіть у чомусь агресивні. Однак режисер переконав актрису, що її майбутня героїня - особистість багатогранна і суперечлива і прикрасить будь-яке акторська портфоліо. Так Арнтгольц стала вживатися в образ Лізи Кольцовой - служниці в аристократичному будинку сім'ї Уварових, чия поява перевертає усталений світ подружжя і їхніх дітей з ніг на голову.

Тетяна Арнтгольц в серіалі «Талісман любові» Серіал «Талісман любові», що став першою костюмованої роботою молодої актриси, миттєво приніс Тетяні значну армію шанувальників, а сама дівчина отримала досвід роботи з Любов'ю Толкаліна, Світланою Ходченкова і Анатолієм Білим. Потім послідувала роль Каті в психологічному трилері «Останній уїк-енд» Павла Санаєва -Захоплюючий картини, сюжет якої тримав глядача в напрузі до фінальної сцени.

Тетяна Арнтгольц на зйомках фільму «Останній уїк-енд» Одна з найбільш улюблених ролей самої Тетяни - медсестра Катя у військовій картині «Під зливою куль» Віталія Воробйова (2006 рік), адже військова тема займає особливе місце в житті актриси: «Мій дідусь пішов на фронт і загинув на самому початку війни, бабуся з татом пережили блокаду. А бабуся по маминій лінії пережила всі жахи німецьких концтаборів. Їхня сім'я жила на хуторі в Ростовській області.Коли туди прорвалися фашисти, моїх рідних забрали … ». Так що до створення образу Тетяна підійшла з максимальною відповідальністю: відвідала лікарню, з'ясовувала у лікарів деталі - як правильно тримати шприц, бинтувати і розмовляти з хворим.

Медсестра Катерина ( «Під зливою куль») У 2009 році сестри Арнтгольц знову зустрілися на знімальному майданчику - в серіалі «Лапушки». Тетяна грала стриптизерку Наталю, а Ольга - скромну вчительку Катю.

Тетяна Арнтгольц в образі сексуальної Наталії ( «Лапушки») В тому ж році відбулася прем'єра серіалу «Шлюб за заповітом», де актрисі довелося тісно попрацювати з Олександром Дьяченко та втілити на екран нову історію про сучасну Попелюшку. Її героїня - звичайна провінційна дівчина, якій раптово залишив багатотисячні спадок англійський лорд. Але щоб вступити в права спадкоємиці, їй необхідно перетворитися в справжню світську леді.

Кадр із серіалу «Шлюб за заповітом» Зйомки були нелегкими: під час роботи над однією зі сцен актрисі довелося бігати босоніж, наскрізь промоклий по холодному під'їзду. У перервах між дублями Тетяну зігрівали гарячим чаєм. Крім того, їй довелося отримати навички водіння. Але все було не дарма - серіал завоював без перебільшення народну любов, і незабаром світ побачило продовження. Цього разу її героїня розлучається з чоловіком, але погоджується допомогти йому виплутатися з кримінальної халепи в обмін на можливість побачити дочку. Інтерв'ю Тетяни Арнтгольц (2012 рік) У 2011 відбулася прем'єра біографічного серіалу «Фурцева. Легенда про Катерину », присвяченого історії життя Катерини Фурцевої, найвпливовішої жінки-політика Радянського Союзу. Тетяна зіграла молоду Фурцеву, а більш «дорослу» версію міністра грала Ірина Розанова.

Тетяна Артнгольц в ролі Катерини Фурцевої У вельми незвичному образі актриса постала перед глядачами в серіалі «Вікторія» (2012) - про дівчину, яка вирушає в повну небезпек, чужу їй мусульманську країну в пошуках зниклого чоловіка і сина.

У «Вікторії» Тетяні Арнтгольц довелося приміряти хіджаб Ще одна безумовна удача - Іда з багатосерійної мелодрами «Ластівчине гніздо». Глядачі дуже тепло зустріли жалісну історію про дівчину, рано втратила матір і зіткнулася з безліччю випробувань на шляху до сімейного щастя і реалізації амбіцій. У картині Тетяна грала разом зі своїм чоловіком Іваном Жидкова.
У 2017 року актриса зіграла головну роль в серіалі «Наживка для ангела». Її героїня Даша Пантелєєва - успішна журналістка, яку обтяжує почуття провини. Багато років тому вона втратила в натовпі молодшу сестру Іду (Любов Константинова), у чому її як і раніше звинувачує матір. Ситуацію погіршує той факт, що Даша, на відміну від Іди, прийомна донька. Крім того, її колишній товариш по дитбудинку Семен (Володимир Жеребцов) виношує план помсти - Пантелєєва хотіли усиновити його, але в підсумку вибрали Дашу.

«Наживка для ангела»: Тетяна Арнтгольц в ролі Даші Пантелеєвій У той же час йшла робота над іншим серіалом за участю Тетяни Арнтгольц. Робоча назва проекту - «Жертва кохання».

Особисте життя Тетяни Арнтгольц

Тетяні Арнтгольц приписували чимало романів і не раз її «видавали» заміж охочі до сенсацій журналісти. І сама вона ніколи не скаржилася на брак чоловічої уваги. У неї були закохані багато завидні женихи, в тому числі Анатолій Руденко та Кирило Плетньов. Однак своє серце дівчина віддала акторові Іванові Жидкову.

Тетяна Арнтгольц, Іван Жидков і їх дочка Маша У 2008 році без зайвого галасу закохані зіграли весілля, а в 2009 році на світ з'явилася їхня дочка Маша. У лютому 2014 року, після п'яти років шлюбу, подружжя оголосило про розрив. Трохи пізніше Іван розповів в інтерв'ю про причини такого рішення: «Якось раз Маша запитала мене, чому ми з мамою розлучилися. Я відповів: "Пройшла любов, зів'яли помідори". Банально, але це так. Я думаю, наші відносини спочатку були запрограмовані на короткий період ».Після розлучення Іван зберіг дружні стосунки з Тетяною в ім'я щастя дочки. 1 вересня 2016 року ці фірми разом відвели своє чадо в перший клас.

Колишнє подружжя разом виховують доньку Незабаром після розлучення актриса почала відносини з актором Григорієм Антипенко, з яким зблизилася під час роботи над виставою «Двоє на гойдалках». Як це часто буває, почуття їх героїв перекочували в реальне життя. Але через 2 роки пристрасть вщухла, і пара мирно розійшлася.

Тетяна Арнтгольц та Григорій Антипенко ( «Двоє на гойдалках») Незабаром після розриву Тетяна з донькою переїхала у щойно куплену 60-метрову квартиру в елітному житловому комплексі в центрі Москви. Її новим коханим став людина, далека від світу шоу-бізнесу, тому його ім'я актриса довгий час приховувала від преси.

Тетяна Арнтгольц зараз

У 2018 році Тетяна Арнтгольц отримала новий досвід зйомок у комедійному жанрі - серіалі «Нова людина», де вона мала грати на одному майданчику з Володимиром Епіфанцевим (колишній чоловік її героїні, розгульний хокеїст, який намагається повернутися до дружини після невдалого роману з коханкою) і Максимом Віторганом (її новий коханий).

Тетяна Арнтгольц на зйомках серіалу «Нова людина»