Ксенія Бородіна: фото, біографія, новини - Ксюша Бородіна (зріст, вага) 2019

Anonim

Біографія Ксенії Бородіної

Ксенія Бородіна (Ксенія Кимівна Амоева) народилася в російській столиці 8 березня 1983 року. Батьки Ксюши, за національністю вірмени, розлучилися, коли дівчинці було всього рік. Майже відразу ж її мама стала дружиною італійського архітектора, який займався будівельним бізнесом в Італії, і переїхала на батьківщину чоловіка. Ксенія ж залишилася в Москві, де її виховували дідусь і бабуся (все дитинство майбутня телеведуча провела в московському районі Кунцево).

Телеведуча Ксенія Бородіна Маму і вітчима Ксенія відвідувала в Італії постійно, однак більше пари тижнів знаходиться в країні «нового» тата не могла, оскільки сумувала за Росії і тут же поверталася на батьківщину.
Ксенія Бородіна до дев'ятого класу вчилась в столичній школі № 749, а останні два класи дівчина навчалася в приватному ліцеї з поглибленим вивченням іноземних мов. закінчивши школу, сімнадцятирічна майбутня зірка "Дому-2» продовжила навчання в літній школі «Мультілінгвіч» в Англії. Тут Ксенія жила в простій родині будівельника та медсестри. Однак незабаром дівчина повертається на батьківщину в Росію, не витримавши розлуки з коханим. З Сашею - хлопчиком з сусіднього під'їзду - Ксенія зустрічалася більше двох років. У шкільні роки пара бачилася щодня, але провести далеко один від одного один місяць виявилося нестерпним.

Ксенія Бородіна в дитинстві Незважаючи на вмовляння мами і вітчима Ксенія кидає престижну європейську школу. У Росії дівчина надходить до Московського інституту готельного менеджменту і туризму. Причому відразу на другий курс. Через деякий час Ксенія і Саша розлучаються, однак надалі Бородіна не пошкодувала про це. Розлука з коханим не зневірився дівчину і в тому, що відмова від навчання в Англії був правильним рішенням.

Ксенія Бородіна -автор методик для схуднення

Початок кар'єри Ксенії Бородіної

Уже в університетські роки Ксенія Бородіна поставила собі за мету - стати телезіркою.Саме тому вона постійно розсилала всюди своє резюме, постійно ходила на проби і кастинги, але підкорити російські телеканали і завоювати любов співвітчизників ніяк не вдавалося.
Ксюша Бородіна настільки засмутилася, що прийняла пропозицію свого вітчима переїхати до Італії. За кілька хвилин до вильоту до батьків, Ксенії подзвонили з телебачення і заявили, що вона пройшла кастинг ведучих і її запрошують на зйомки. Не гаючись, Ксенія відмовилася від запрошення батьків і стала виконробом на телебудівництві любові «Дом-2» (після цього дівчина крупно посварилася зі своєю сім'єю). Ксюша Бородіна «Монолог егоїстові» У травні 2004 року Ксенія Бородіна дебютує в ролі телеведучої реаліті-шоу на каналі ТНТ «Дом-2». Її співведучою стала знаменита світська левиця Ксенія Собчак. Телепроект швидко стає популярним не тільки в Росії, але і в країнах ближнього зарубіжжя. Олена Водонаєва, Степан Меньшиков, Травень Абрикосов, Євгенія Феофилактова і багато інших учасників проекту стають відомими людьми. Зростає популярність і ведучих. На проекті, де будують любов, свою другу половинку знайшла і сама Ксенія. Правда, ненадовго.

Ксенія Бородіна і Оскар Карімов З учасником Оскаром Карімовим Бородіна зустрічалася трохи більше року. Після розставання з молодим чоловіком в житті Ксенії з'являється президент страхової компанії Prime Insurance Микита Ісаєв, а потім обранцем дівчини став столичний ді-джей Антон. Після відходу з проекту Ксенії Собчак, нової співведучою Ксенії стала Ольга Бузова.

Ксенія Бородіна - письменник

Восени 2007 року Ксенія дебютувала в якості письменниці і представила світу свою книгу під назвою «Закони любові». Після цього видання Бородіна обіцяє випустити ще одну книгу, яка буде принципово відрізнятися за змістом і жанром від першої книги. За словами телеведучої, книга буде автобіографічною, в якій буде детально описано те, як Ксенія потрапила на телебачення і стала провідною самого популярного і тривалого шоу країни. У 2011 році світ побачила книга «Худеем з Ксенією Бородіної».

Ксенія Бородіна на презентації книг

Ксенія Бородіна - підприємець

У 2008 році Ксенія і відомий стиліст Сергій Звєрєв відкривають салон краси. А паралельно з веденням «Будинку 2» і бізнесу, дівчина виступає на приватних вечірках в якості запрошеної зірки.

Особисте життя Ксенії Бородіної

У день трьох вісімок, 8 серпня, 2008 року Ксенія Бородіна вийшла заміж за бізнесмена Юрія Будакова. З майбутнім чоловіком телеведуча познайомилася на зйомках програми Comedy Club. Туди майбутнього подружжя запросили в якості гостей.
"Наші столики були поруч, - згадує Ксенія. - Ми довго спілкувалися на рівні« привіт-пока », до тих пір, поки не звів випадок. Одного разу, в моїй машині, прямо посередині дороги, зламалися колодки і я запитала Юру, де їх можна поміняти. Чи не відповівши, він забрав машину і повернув її повністю вже відремонтовану. Після цього ми почали зустрічатися ". Ксенія Бородіна в передачі «Правда 24» Втім, почуття пара перевіряла досить довго. Весілля зіграли тільки через три роки після знайомства. Саме торжество було організовано скромно. У число запрошених потрапили тільки найближчі друзі та родичі молодят. Навіть соведущая Ксенії Бородіної по «Дому-2» Ксенія Собчак не підняла келих за щастя новоспеченої сім'ї. До речі, на самому весіллі Ксенія з'явилася не в білому традиційному плаття, а в золотом вечірній сукні.

Ксенія Бородіна і Юрій Будаков Відразу після весілля Бородіної пішли розмови про дітей. Першим про вагітність телеведучої журналістам розповів колишній учасник телепроекту «Дом-2» Степан Меньшиков.
"З розмов з нею я зрозумів, що надовго покидати пост ведучої вона не збирається, - розповів Степан. - Ксюша вже знайшла няню для майбутнього немовляти. Так як зйомки віднімають у неї близько трьох годин на добу, вона зможе суміщати роботу з турботою про новонародженого ".
Дитина повинна народитися в кінці травня 2009 року.Сама Ксенія Бородіна дуже хотіла, щоб малюк з'явився 8 червня, оскільки вісімка, каже ведуча, її щасливе число. Однак малятко з'явилася на світ на день пізніше бажаного числа - 9 червня 2009 року. Ксенія Бородіна з чоловіком назвали доньку Марусею. Трохи пізніше ім'я первістка молода мама увічнила на своєму тілі. На руці Ксенії з'явилася витатуйована напис «Маруся».

Ксенія Бородіна з дочкою Марусею Втім, незмінна ведуча телебудівництва «Дом-2», яка вчить молодих людей правильно будувати любов, свій шлюб не вберегла. На початку 2011 року з'явилася інформація про те, що 28-річний чоловік Юрій Будаков вимагає у Бородіної розлучення. Як розповів чоловік, у пари різні поняття про сім'ю, та й час кохання вже давно минуло. І додав, що планує завершити шлюборозлучний процес без своєї участі.
Друзі Ксенії Бородіної стверджують, що причиною розриву стало надмірне захоплення телеведучої світським життям. Дівчина з'являлася частіше на проекті і на тусовках, ніж вдома. І проводити час з півторарічною донькою і чоловіком зовсім не поспішала. Відразу після подачі заяви на розірвання шлюбу пара роз'їхалася по різних квартирах. Через кілька тижнів Ксенію Бородіну і Юрія Будакова розвели.

Ксенія Бородіна і Курбан Омаров Після невдалого шлюбу, Ксенія протягом трьох з половиною років зустрічалася з учасником шоу "Дом-2" Михайлом Терьохіним, але відносини їх зійшли нанівець, і ось, в липні 2015 року Ксенія знову виходить заміж. Її обранцем став відомий бізнесмен Курбан Омаров. 22 грудня 2015 року біля пари народилася дочка.

Цікаві факти

Ксенія Бородіна стала відома ще як автор ефективного способу схуднення. Її методу слідують тисячі дівчат і домагаються, як зізнається сам, приголомшливих результатів. Однак разом з успіхом прийшов і негатив Ксенію Бородіну не раз звинувачували в шахрайстві. Багато інтернет-ресурси використовували ім'я зірки в своїх цілях. Ксенія виступала зі спростуваннями на передачі "Пусть говорят" Андрія Малахова.

Ксенія Бородіна з чоловіком Курбаном Омарова Після пологів телеведуча сильно поправилася. Після короткочасного декретної відпустки в ефір Ксенія повернулася, що називається, «в тілі», але за лічені дні привела себе в норму, скинувши за півтора місяці десятки кілограмів, чим здивувала не тільки шанувальників, а й учасників проекту.
Втім, ніякого секрету схуднення і немає. Телеведуча не обмежує себе в їжі і навіть спортом займається від разу до разу. «Добеременное» стрункості дівчина домоглася завдяки своїй любові до роботи. «Я кручусь як білка в колесі», - розповіла Ксенія Бородіна. Ксенія Бородіна з сім'єю на виставці автомобілів