Білл Скарсгард - біографія, фото, особисте життя, дівчина, сім'я, зріст і вагу, фільми 2019

Anonim

Біографія Білла Скарсгарда

Білл Скарсгард - шведський актор з клану Скарсгард, відомий за роллю в серіалі «Хемлок Гроув» і фільмі жахів «Воно».

Молодий шведський актор Білл Скарсгард

Дитинство і сім'я

Білл Іштван Гюнтер Скарсгард (також зустрічається варіант «Скорсгорд») народився 9 серпня 1990 року в передмісті Стокгольма під назвою Веллінгбю, в родині актора Стеллана Скарсгарда і його першої дружини травня Соньі Марії Агнес.

Білл Скарсгард в дитинстві У Білла сім братів і сестер: Олександр, Густав, Сем, Вальтер, Ейя, Оссиан і Колбьорн (останні народилися від другого шлюбу Стеллана). Троє братів Білла - Олександр, Густав і Вальтер - також актори.

Білл Скарсгард і його старший брат Олександр Цікаво, що в Швеції більше немає жодної родини з прізвищем Скарсгард. Дідусь актора придумав її сам в 40-і роки XX століття - в країні було засилля однакових прізвищ, і уряд сам заохочував людей на створення нових родових імен.

Білл Скарсгард (третій праворуч) з родиною на прем'єрі «Убий своїх коханих» (2006) Дитинство хлопчика пройшло в постійних роз'їздах. Батько багато знімався і брав синів з собою. У 12 років Білл провів три місяці в Камбоджі, потім жив в Мексиці. Різноманіття культур і різних життєвих ситуацій, підглянутих під час подорожей, навчило Білла цінувати суспільство і природу, бути більш організованим і акуратним. Історія Білла Скарсгарда А постійні зустрічі з богемою і творчою елітою, творча атмосфера гучних званих вечорів і загальна ліберальність виховання зробили його відкритим до всього нового і вільним від будь-яких забобонів.

Кар'єра

Свою першу роль в кіно Білл отримав ще дитиною - він з'явився в шведському трилері «Järngänget» (2000). У фільмі також знявся його старший на 14 років брат Олександр Скарсгард, зараз добре відомий глядачеві за фільмом «Тарзан. Легенда »і серіалу« Покоління вбивць ».

Перша роль Білла Скарсгарда ( «Järngänget», 2000) До свого 18-річчя Білл встиг знятися ще в декількох картинах - двох шведських короткометражних фільмах і міні-серіалі «Pappa polis».

Білл Скарсгард на зорі кар'єри У 2008 році Білл попрацював на одному знімальному майданчику пригодницького фільму «Арн: Об'єднане королівство» зі своїм батьком і братом Густавом. Цю роль другорядного персонажа Еріка Скарсгард повторив в міні-серіалі «Арн: Лицар-тамплієр», який вийшов в 2010 році.

Кадр з фільму «Арн: Об'єднане королівство» У 2010 році також відбулася прем'єра двох повнометражних шведських фільмів, в яких Білл зіграв головну роль: драма «За блакитними небесами» (про непростий повороті в життя підлітка) і романтична комедія «У космосі почуттів не буває ».

Білл Скарсгард у фільмі «В космосі почуттів не буває» У 2011 році Біллу пощастило попрацювати з відомої шведської актрисою Алісією Вікандер на зйомках драми «Королівські коштовності», в якій Скарсгард знову довірили головну роль.

Кадр з фільму «Королівські коштовності» В цьому ж році Білл був номінований на премію «Золотий жук», національну кінонагороду Швеції, за головну роль в драмі «Симон і дуби», дія якої відбувається в роки Другої світової війни. У 2012 році Скарсгард виграв нагороду «Shooting Stars Award», яка щорічно вручається десяти молодим європейським артистам в рамках Берлінського кінофестивалю.

На зйомках фільму «Симон і дуби» У британській екранізації роману Льва Толстого «Анна Кареніна» роль Махотіна - офіцера, з яким Вронський (актор Аарон Тейлор-Джонсон) змагався на скачках, стала першою роллю Білла в іноземній фільмі. Після цього Скарсгарда стали запрошувати й інші європейські і американські режисери.

Завдяки «Анні Кареніній» про Скарсгард дізналися в усьому світі Велику популярність принесла Скарсгард роль в американському серіалі-фільмі жахів «Хемлок Гроув». Актор зіграв Романа Годфрі - наполовину людини, наполовину вампіра. Після виходу серіалу у Білла з'явилося чимало фанатів, а юний актор з модельною зовнішністю став все частіше з'являтися на обкладинках відомих журналів, в числі яких чоловіче видання Hero.

«Хемлок-Гроув»: Білл Скарсгард в ролі Романа Годфрі Першою великою роллю Білла в іноземній кіно стала роль в науково-фантастичному трилері «Дивергент, глава 3: За стіною». Скарсгард зіграв Метью, працівника Бюро Генетичного Добробуту і одного з друзів Тріс (Шейлін Вудлі), який допоміг їй зупинити Бюро від використання Сироватки Пам'яті в своїх експериментах.

Кадр з фільму «Аллігент» У серпні 2017 роки актор з'явився у другорядній ролі в бойовику «Вибухова блондинка», головну роль в якій зіграла Шарліз Терон. Події фільму розгортаються в Берліні незабаром після руйнування сумнозвісної Стіни.

Особисте життя Білла Скарсгарда

У наприкінці 2015 Білл почав зустрічатися зі шведською актрисою Алида Морберг, яка старша за нього на 5 років.

Білл Скарсгард і його дівчина Алида Морберг Актор зізнається, що вважає себе практично бездомним - він постійно перебуває або в «чемоданному» стані, або знімається в різних куточках планети.

Актор дуже багато подорожує

Білл Скарсгард зараз

7 вересня 2017 року на російські екрани вийшов фільм жахів «Воно» за однойменним романом Стівена Кінга. Біллу дісталася роль клоуна Пеннивайз, який тероризує невелике містечко в штаті Мен. Зіграти Пеннивайз пропонували Марку Райленс, Бену Мендельсону і Тіму Каррі, у якого вже був досвід гри в цьому образі в міні-серіалі 1990 року. Однак вибір зупинили все ж на Скарсгард, ознаменувавши цю подію виходом барвистого прес-релізу з фотосесією Білла в образі Пеннивайз.

Білл Скарсгард в образі клоуна Пеннивайз За дивним збігом, через тиждень після виходу фотографій по всьому світу почали відбуватися дивні напади людей в костюмах клоунів, які докладно висвітлювалися в пресі. На творців фільму «Воно» обрушився шквал критики, постраждалі безпосередньо звинувачували знімальну групу в те, що трапилося. Хто стояв за цим насправді, до цих пір не відомо.

Білл Скарсгард на прем'єрі «Воно» На листопад 2017 року було заплановано вихід американської драми «Батл-Крік» з Біллом в головній ролі. Очікували виходу і наступні проекти за участю Скарсгарда: четверта частина «Дивергент» історичний трилер «Імператор» (актор зіграє Філіпа II - короля Іспанії), «Assassination Nation» (трилер про чотирьох американський підлітків і їхні витівки з Белою Торн, Аніка Ноні Роуз і Сьюкі Уотерхаус), а також серіал «Касл-Рок» на основі розповідей Стівена Кінга.