Бібі Рекса (Bebe Rexha) - біографія співачки, фото, зріст і вагу, особисте життя, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Bebe Rexha

Бібі Рекса - неординарна особистість і неоднозначне явище в сучасній поп-музиці. Залишаючись за кадром, вона писала музику для інших виконавців (наприклад, пісню «Monster» для Емінема і Ріанни або «Hey Mama» для Девід Гетта, «Like a Champion» для Селени Гомес), але перші ж пісні в її власному виконанні підкорили серця шанувальників у всьому світі.

Американська співачка Бібі Рекса

дитинство

У 21 рік албанець Фламур, батько Бібі, переїхав з рідного Дебара (місто на Западні Македонії) в США в 21 рік. Поселившись в Брукліні, Нью-Йорк, він одружився на американській дівчині, яка мала албанські коріння.

Бібі Рекса в дитинстві Прості робітники люди жили більш ніж скромно, але їхня дочка, яка народилася 30 серпня 1989 року, зуміла стати втіленням американської мрії. При народженні дівчинці дали ім'я Блета (Bleta), що в перекладі з албанської значить «бджілка». Винятковий слух і вокальні здібності у Бібі стали проявлятися в дуже ранньому віці, в 4 роки дівчинка вона могла наспівати будь-яку мелодію, почуту нею по телевізору. В 9 років вона потрапила в дитячу музичну студію, де навчилася грати на трубі. Пізніше вона сама навчилася грі на піаніно, а в 11 років вже написала першу пісню.
У школі Бібі брала участь у всіх музичних постановках і напам'ять знала багато партій з популярних мюзиклів. Улюбленими виконавцями дівчинки були Стіві Уандер і Джон Леджер, їй дуже подобалася група The Temptation, також зробила безпосередній вплив на формування музичного стилю майбутньої зірки.

Бібі Рекса тоді і зараз У старшій школі вона почала писати власні пісні. Слухаючи музику по радіо, вона розуміла, що може створити композицію не гірше і навіть краще. Бібі сама освоїла популярні комп'ютерні музичні редактори, відкладала з кишенькових грошей на звукозаписне обладнання. «Я була продюсером з власної спальні», - згодом жартувала дівчина.

Бібі Рекса в юності У 14 років дівчинка отримала перше визнання, завоювавши перемогу в конкурсі серед юних музикантів в номінації «Кращий композитор». Яскравий виступ в конкурсі, який щорічно проходить в Нью-Йорку, природним чином привернуло увагу продюсерів.

Кар'єра

До 16 років дівчина вже розуміла, що її майбутнє невіддільне від музики. До того ж вона бачила, що її творчість цікава людям і продовжувала наполегливо займатися. У 17 років вона продала першу пісню іншому виконавцю. Хоча слово «продала» тут недоречно - їй не заплатили ні цента. Зате наступна пісня принесла їй $ 15 тисяч. На той час Бібі вже твердо знала, що буде заробляти на життя музикою.

Зростання Бібі Рекси - 165 см В 19 років в одній зі студій Нью-Йорка вона зустріла Піта Вентца з групи Fall Out Boy. Уже знайомий з творчістю дівчата Піт запропонував їй стати учасницею проекту Black Cards, в якому звільнилося місце вокалістки. Протягом наступних кількох років Бібі успішно виступала з Black Cards і гастролювала по Америці.
У 2012 році Вентц в односторонньому порядку розірвав контракт з Бібі без пояснення причин. У той час вона вже написала кілька композицій для інших артистів. Серед її пісень, що стали хітами - знаменита «The Monster» для Емінема і Ріанни, яку Бібі писала протягом 2 років.

Бібі Рекса в групі «Black Cards» Початком сольної кар'єри Бібі, яка до 2013 року отримала популярність, як автор хітів у виконанні Девід Гетта, Піттбулля, Ашера і Селени Гомес, вважається композиція «Take Me Home».
Танцювальна мелодія, записана спільно з Cash Cash, і викладена Бібі на її сторінці в SoundCloud, відразу відкрила ім'я нової зірки мільйонам слухачів. З виходом у 2014 році відеокліпу на «Take Me Home» число шанувальників молодої співачки стало збільшуватися.

Бібі Рекса написала багато пісень для інших виконавців Записуючи власні пісні, Бібі також продовжувала писати пісні і для інших виконавців. Композиція, якій вона пишається найбільше - це «Me, Myself & I», яку вона писала ще довше, ніж «The Monster».Показуючи пісню різним діджеям і продюсерам, Бібі розбудовувалася, чуючи відмову. Що володіє сильними вокальними даними, звичайно, могла б виконати її сама, але пісня була для неї занадто особистої. Одного разу вона, вже не сподіваючись, що пісня знайде свого виконавця, показала «Me, Myself & I» реперу G-Eazy, який, почувши перші ж ноти, заявив, що це його пісня. Бібі Рекса і G-Eazy з піснею «Me, Myself & I» У 2015 році співачка випустила свій перший міні-альбом, до якого увійшли всього п'ять пісень. «I Don`t Wanna Grow Up» вийшов під лейблом Warner Bros. Records, а в 2016 році співачка випустила кліп на композицію «No Broken Hearts», який посів перші місця в хіт-парадах різних країн.
У 2017 році вийшов другий міні-альбом Бібі, композиції з якого цілком очікувано стали лідерами скачування на iTunes.

Особисте життя Бібі Рекси

За словами самої Бібі, вона дуже влюблива, але серйозних почуттів вона ще не відчувала. Бібі незаміжня, на заходах вона часто з'являється на самоті і головне питання в фанатських колах це наявність хлопця у їх кумира. Співачка має подвійне громадянство: американське та албанське. Вперше виїхавши за межі Америки в 19 років, вона полюбила подорожувати. Дівчина багато працює, її студія знаходиться в Лос-Анджелесі, а будинок і сім'я - в Нью-Йорку.
Ідеалом для Бібі є її мати, зовнішньою схожістю з якою вона дуже пишається.

Бібі Рекса зараз

Вихід першого повноцінного альбому співачки став яскравою подією літа 2018 року, шанувальники творчості Бібі очікували його кілька років. «Expectations», що складався з 14 композицій, був записаний в жанрі поп-рок. В альбом увійшли, як вже стали хітами «I Got You» і «Mean to Be», так і зовсім нові пісні. Незважаючи на захоплену реакцію шанувальників Бібі, критики оцінили альбом не дуже високо, зазначивши його «попсовость» і навіть банальність, а також розрахунок на масового слухача, що, на їхню думку, погано позначилося на якості музики. Бібі Рекса - I Got You З альбомом «Expectations» співачка гастролювала по Європі. За словами Бібі, відгуки критиків ніяк не вплинули на її настрій, вона має намір і далі писати музику, в якій буде втілювати свої почуття і очікування. «Я знаю, що моя щирість подобається людям» - сказала Бібі в інтерв'ю для SNCMedia.