Закарі Куінто (Zachary Quinto) біографія, фото і його хлопець 2019

Anonim

Біографія Закарі Куінто


Закарі Куінто - це талановитий американський актор, що став відомим завдяки багатьом ролям у кіно і на телебаченні. Його кар'єра розвивалася без різких стрибків, проте поступальний рух вгору в кінцевому підсумку принесло йому довгоочікувану популярність і славу. Але що ще нам відомо про цього талановитого голлівудського актора? Якою була його кар'єра? І якими таємницями повниться його особисте життя? Дізнатися все це ми спробуємо сьогодні. Ви з нами? Буде цікаво.

Дитинство і сім'я актора Закарі Куінто

Майбутній відомий актор народився в Піттсбурзі в інтернаціональній родині ірландця і італійки. Його батько, який працював все життя перукарем, помер від раку, коли Квінто було всього вісім років. Таким чином, під опікою матері, часто розривається між кількома посадами, залишилися двоє синів - Закарі і його брат Джо. Кінопріколи - Закарі Куінто мстить фотографу З ранніх років наш сьогоднішній герой мріяв зніматися в кіно. Як зізнається сам голлівудський актор, з самого дитинства фантастичні фільми і комікси були головною його пристрастю. Він мріяв отримати можливість перевтілитися в одного з улюблених персонажів, а тому не мислив себе поза кінематографічного мистецтва. Характерно, що одним з головних улюбленців Закарі Квінто на дитинстві був легендарний Спок, роль якого наш сьогоднішній герой виконає багато років по тому в картині відомого режисера Джей Джей Адамса. Однак не будемо забігати вперед … Закарі КуінтоПервие уроки акторської майстерності Закарі Куінто почав отримувати ще в школі. Тут він грав у багатьох Напіваматорська спектаклях і святкових постановках. Але це був тільки початок. У 1994-му році майбутній актор, отримавши свідоцтво про повну загальну середню освіти, подав документи до університету Карнегі-Меллоун, в якому вже скоро почав «відточувати» свій акторський талант і вивчати драматичне мистецтво. Його акторську гру відзначали педагоги і визнані метри кіно. Однак, незважаючи на це, перших ролей Закарі Куінто довелося
У 1999-му році актор закінчив університет і переїхав в Лос-Анджелес. У Місті Ангелів Закарі Куінто став завсідником всіх прослуховувань і кастингів. І незабаром йому посміхнулася удача …

Перші ролі в кіно і подальша кар'єра Закарі Куінто, фільмографія

Дебютної акторською роботою актора стала роль у фантастичному серіалі «Інші».У цьому проекті Закарі Куінто знявся лише в одній єдиній серії, однак саме цей невеликий успіх дав його кар'єрі необхідний поштовх. Після цього актор став часто зніматися в серіалах. Так, зокрема, в період з 2001-го по 2003-й новачок кіноіндустрії з'явився з невеликими ролями в таких гучних серіалах, як «Дотик ангела», «CSI: Місце злочину», «говорить із привидами», «Клієнт завжди мертвий» , «Зачаровані», «Чудеса» (більш відомий під назвою «Святий дозор») і деяких інших проектах. У кожному з цих фільмів актор з'являвся лише в одному епізоді.

Закарі Куінто зізнався в тому, що він гей Затриматися на більш тривалий період Закарі Куінто вдалося тільки в серіалі «24 години». У даній драматичній стрічці актор знімався протягом усього третього сезону. Після цього все повернулося на круги своя, і молодий хлопець знову став грати епізодичні ролі в телесеріалах. Справедливості заради, варто відзначити, що в даному амплуа Закарі став досить успішним. Багато ролі йому пропонували самі режисери. Та й величина стрічок була цілком пристойною. Так, в 2004-му році в його фільмографії з'явилися такі фільми як «Міцна мережа», «Гаваї», «Нова Жанна Д'арк»; в 2005-му і 2006-му - фільми «Сліпе правосуддя», «Розслідування Джордан», «Близнюки», «Настільки відома». Багато з названих фільмів були згодом переведені на російську мову і транслювалися в країнах СНД. У 2006-му році в послужному списку Закарі Куінто з'явилася перша по-справжньому зоряна роль. У цей період актор отримав роль серійного вбивці Сайлер в популярному телевізійному серіалі «Герої». В даному проекті актор знімався близько чотирьох років, в цілому відзначившись більш ніж в шістдесяти епізодах. У цей період актор придбав широку популярність в Сполучених Штатах Америки та інших країнах світу, а також отримав заповітну роль Спока в новій екранізації «Зоряного шляху».

Закарі Куінто зараз

Характерно, що, за словами продюсерів легендарної стрічки, на призначення молодого і талановитого актора наполягав сам Леонард Німой, який виконував роль Спока в класичній версії франшизи. Однак в якийсь момент з-за проблем з фінансуванням та встановленням прав на використання найменування «Зоряний шлях» зйомки анонсованої стрічки були відкладені. В кінцевому підсумку фільм побачив світ лише в 2009-му році. За ці два роки Закарі Куінто встиг знятися в декількох інших цікавих проектах і отримати славу одного з найбільш успішних серіальних акторів планети.
Варто відзначити, що реліз оновленого «Стар Трек» став вельми успішним. З цього моменту гонорари актора стали неухильно зростати, а він сам почав частіше зніматися в повнометражних фільмах. Так, в 2011-му і 2012-му роках на екрани вийшли фільми «Скільки у тебе» і «Межа ризику». Крім того, в цей період актор знявся в одному з найуспішніших телесеріалів останніх років - «Американська історія жахів», де став одним з небагатьох персонажів знімалися одночасно в обох сезонах фільму. Закарі Куінто На даний момент останнім фільмом за участю Закарі Куінто став сиквел легендарної стрічки - «Зоряний шлях: відплата», в якому актор знову зіграв роль Спока.

Особисте життя Закарі Куінто

У 2011-му році актор Закарі Куінто привселюдно заявив про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Причиною такої заяви послужило самогубство чотирнадцятирічного підлітка Джеймса Родемейера, який все життя страждав від нападок з боку однолітків і перед смертю записав відверте відеозвернення, вмить сколихнуло США. У своїх інтерв'ю актор неодноразово заявляв, що обійшов весь інтернет ролик змінив його життя. А сам Джеймс Родемейер став його героєм.

Закарі Куінто з бойфрендом Джонатаном Гроффа У 2012-му році в пресі з'явилися повідомлення про те, що Закарі зустрічається зі своїм колегою Джонатаном Гроффа.Крім того, актор є переконаним активістом кількох громадських об'єднань намагаються відстояти права сексуальних меншин.