Кейт Бекінсейл (Kate Beckinsale) - біографія, фото, особисте життя, чоловік і дочка 2019

Anonim

Біографія Кейт Бекінсейл

Прекрасна Селін з «Іншого світу» і безстрашна Аніта з «Ван Хельсинг», британська діва-інтелектуалка Кейт Бекінсейл не раз потрапляла в топ найкрасивіших жінок світу. Актриса вважається еталоном англійської вишуканості, а її фільмографія щороку поповнюється новими картинами, в яких Кейт втілює самі різні образи, віддаючи перевагу характерним героїням.

На фото: Кейт Бекінсейл

трагічне дитинство

Кейт Бекінсейл народилася і провела більшу частину життя в Лондоні. Її мати, актриса Джуді Лу, знялася в багатьох мелодрамах і ситкомах, але грала переважно епізодичні ролі. Батько, Річард Бекінсейл, навпаки, був зіркою багатьох комедійних серіалів 70-х; найпомітнішими з них були «Коханці» (1970), «Вівсянка» (1974).

Кейт Бекінсейл з батьками в дитинстві Щасливі й горді батьки з радістю користувалися будь-яким зручним випадком уявити дочка публіці, так що творчий дебют Кейт в телесеріалі «Харрієт повертається в місто» відбувся, коли малятку було всього три тижні від народження,
У березні 1979 року, у віці 31 року, Річард Бекінсейл раптово помер від серцевого нападу, залишивши не тільки зламаних горем дружину і дочку, а й вражений трагедією британський шоу-бізнес.

Кейт Бекінсейл в юності Коли сталося нещастя, Кейт ще не виповнилося шести років, однак вона вже усвідомлювала тяжкість втрати. На все життя вона зберегла найсвітліші спогади про батька. Актриса досі пам'ятає, як вони разом грали і як тато ніжно тріпав її за мочку вуха.
Пізніше Кейт скаже: "Актори, які знали його, не припиняли розповідати, наскільки важко вони переживали смерть мого тата. Мені навіть доводилося втішати їх … Коли ви втричі вище свого співрозмовника, з яким спілкуєтесь, легко вважати, що він не в змозі усвідомити, що відбувається. Але я точно знала, що сталося, і була у нестямі від горя ". Джуді робила все, що від неї залежало, щоб заспокоїти доньку, але Кейт здавалося, що звалився весь світ.

З втратою батька для Кейт звалився весь світ Кейт було дев'ять, коли Джуді знову вийшла заміж. Її обранцем став Рой Баттерсбі, батько чотирьох синів і дочки. Шибеник-дівча Кейт, яка звикла домінувати увагою матері, раптово виявилася членом величезної сім'ї. Чи треба говорити, що захоплення це у неї не викликало.
Спочатку вона всім серцем зненавиділа зведених братів і сестру, але, ставши дорослішими, заспокоїлася. За словами актриси, тоді їй здавалося, ніби в її світ вторглися загарбники. Особливо Кейт не подобалися зведені брати, які платили безглуздої зарозумілою дівчині тією ж монетою.

Кейт Бекінсейл в молодості Баттерсбі виявився ідеальним вітчимом. У нього вистачило терпіння дати Кейт час прийняти його. Переломний момент настав, коли Кейт збиралася на костюмовану вечірку в образі Кармен Міранди, і вітчим дістав для падчерки капелюх цієї знаменитої співачки.Дівчинка гідно оцінила цей жест.
Кейт закінчила приватну школу Ґодольфіном і Латімер в Лондоні. Будучи підлітком, вона двічі перемогла на престижному конкурсі молодих письменників Великобританії. Після бурхливого росту з нападами анорексії і безперервним курінням (від цієї звички актрисі не вдалося позбутися донині), Кейт поступово влилася в акторський світ. У великому будинку постійними гостями були художники, актори і режисери, особливо Джуді і Рой дружили з Ванессою Редгрейв і Кеном Лоуча.
У 1991 році Кейт надійшла в Оксфорд на курс французької та російської літератури і в цьому ж році з'явилася в невеликих ролях в картинах «Пристрій і бажання», в якій грав Рой Мерсден, і «Один проти вітру», де знялася в ролі дочки героїні Джуді Девіс.

Кар'єра. початок

У 1994 році молода актриса залишила навчання, зробивши остаточний вибір на користь кіномистецтва. За три роки, проведені в Оксфорді, вона брала участь в постановках трупи Драматичного товариства, а також знялася в декількох фільмах. Інтерпретація Кеннета Брани «Багато галасу даремно» вважається початком творчої кар'єри Кейт, її партнером був Кіану Рівз, також в картині знімався Майкл Шин.

Кейт Бекінсейл у фільмі «Багато галасу даремно» З Гебріелом Бирном, Брайаном Коксом і Крістіаном Бейлом актриса працювала в драмі «Принц Ютландії», в якій грала юну дочку герцога Етельвін.

Кадр з фільму «Принц Ютландії» З 1995 по 2000 рік Кейт зіграла в десяти картинах, серед них виділяються трилер «Фламандська дошка», де вона виконала роль реставратора Джулії, випадково розгадати таємницю злочину, і містичний детектив «Будинок привидів», в якому її партнером був Ейдан Куїнн.
У 1998 році актриса зіграла Алісу в сімейному фентезі «Аліса в Задзеркаллі», заслуживши схвальні відгуки кінокритиків, які назвали цю екранізацію найбільш близькою до першоджерела, а гру Бекінсейл чудовою.

Кейт в ролі Аліси в Задзеркаллі Наступного року актриса отримала нагороду від Лондонського суспільства критиків за роль Мінні в музичній мелодрамі «Останні дні диско».

Кращі ролі

Уже ставши зіркою британського кіно, Кейт знайшла всесвітнє визнання в 2001 році після виходу військової драми «Перл-Харбор», в якій зіграла Евелін, що стала предметом любові лейтенанта МакКоулі у виконанні Бена Аффлека і лейтенанта Уокера, зіграного Джошем Хартнеттом. «Перл-Харбор» - трейлер Роль прекрасної медсестри спочатку призначалася Гвінет Пелтроу, але побачивши на прослуховуванні Кейт, Майкл Бей віддав роль їй. Також в картині, визнаної одним з кращих фільмів сучасного кінематографа, грали Джон Войт, Алек Болдуін, Юен Бремнер і Кьюба Гудінг молодший.

Кейт Бекінсейл у фільмі «Перл-Харбор» У 2003 році вийшов перший фільм хоррор-франшизи «Інший світ», в якій Кейт зіграла Селін, звернену в вампіри старійшиною клану Віктором у виконанні Білла Найі. Перевертня, який став улюбленим Селін, грав Скотт Спідман, також в картині брали участь Майкл Шин, Вентворт Міллер і Шейн Броллі.

Кейт Бекінсейл у фільмі «Інший світ» Кейт, яка вразила глядачів поєднанням зовнішності і акторської майстерності, зіграла у всіх частинах саги, кожна з яких незмінно била рекорд популярності попередньої.
У містичному трилері 2004 року «Ван Хелсінг» актриса з'явилася в образі красуні Аніти, безстрашної мисливиці на вампірів, а її партнером став Х'ю Джекман. Картина була визнана однією з кращих в своєму жанрі. «Ван Хелсінг» - трейлер В цьому ж році Кейт приєдналася до зіркової команди Мартіна Скорсезе на зйомках біографічної стрічки «Авіатор», склавши компанію Леонардо Ді Капріо, а також Алеку Болдуїну і Кейт Бланшетт.

Кадр з фільму «Авіатор» У політичному детективі «Нічого крім правди», що вийшов в 2008 році, Кейт зіграла журналістку, яка стала ключовою ланкою в розслідуванні витоку секретних даних. Роль агента ФБР грав Метт Діллон.

Кейт Бекінсейл у фільмі «Немає нічого крім правди» Через рік роль поліцейського детектива Стетко, що розслідує низку страшних злочинів на полярній базі в Антарктиді, Кейт виконала в трилері «Полярна імла».
З Коліном Фарреллом і Джесікою Біл актриса зустрілася в 2012 році на майданчику трилера «Згадати все», з'явившись вже в звичному амплуа жінки-агента. А ось в картині «Обитель проклятих» Кейт показала дар драматичної актриси, зігравши жінку, укладену в психіатричну клініку. Глибокої грою вона вразила навіть завзятих скептиків серед критиків, які відзначили, що саме завдяки Бекінсейл картина придбала тонке післясмак небезпеки, що відчувається людиною, що знаходиться на межі, за якою немає нічого, крім ненависті. У картині грали Бен Кінгслі, Джим Стерджесс і Девід Тьюліс.

Кадр з фільму «Обитель проклятих» Нечасто радує своїх шанувальників участю в комедіях, Кейт зіграла роль Кетрін в комедійній стрічці 2015 року «Все можу», довівши, що вона дійсно може все, навіть довести глядачів до сліз від сміху. В історії про невдаху, наділений інопланетянами надздібностями знімалися Саймон Пегг, Майкл Пейлін і Террі Гілліам. «Можу все» - трейлер У 2016 році Бекінсейл продовжила зйомки в п'ятій частині «Іншого світу», а в 2017 році зіграла головну роль в драмі «Єдиний живий хлопець в Нью-Йорку», склавши ансамбль з Каллум Тернером і Пірсом Броснаном. У цієї пікантної історії актриса виконала роль розлучниці Джоани, в яку закоханий і батько і син.

Кейт у фільмі «Єдиний живий хлопець в Нью-Йорку» У 2017 році актриса також завершила зйомки в картині «Виховання», в якій зіграла матір, яка намагається відбити свого прийомного сина з Нігерії від скінхедів. Однак хлопець став чорним лідером угруповання расистів. У картині грають Демсон Ідріс, Енн Мітчелл, Джеймі Уїнстон і Гугу ембат-Ро.

Особисте життя Кейт Бекінсейл

На рахунку актриси романів набагато менше, ніж головних ролей, але всі вони були такими ж яскравими.

Актриса Кейт Бекінсейл Першим обранцем англійської красуні став актор Едмунд Моріарті, з яким вона зустрічалася під час навчання в Оксфорді.

Майкл Шин і Кейт Бекінсейл Відносини з Майклом Шином у актриси почалися на знімальному майданчику стрічки «Багато галасу даремно». Їхня донька Лілі Мо Шин народилася в 1999 році, але актори так і не одружилися. У 2002 році Кейт і Майкл розлучилися, зберігши при цьому теплі дружні стосунки. В інтерв'ю Кейт сказала, що не готова до офіційного заміжжя, проте вже через рік вийшла заміж за режисера Лена Уайзмана, їх шлюб тривав до 2015 року.

Лен Уайзман і Кейт Бекінсейл На самоті кінодіва перебувала не дуже довго: в 2016 році Кейт стала зустрічатися з молодим стендапером Меттом Раффі, який молодший за неї більш ніж на 20 років, а розлучившись з ним, завела роман з Джеком Уайтхоллом. Новий коханий був молодший за актрису на п'ятнадцять років, але і ці відносини закінчилися раніше, ніж прихильники встигли звикнути до нового «той-бою» Бекінсейл.

Джейк Уайтхолл У 2019 папараці зробили серію знімків, на яких Бекінсейл насолоджується товариством Стівена Сімбарі, молодого кінематографіста. Стівен теж молодше Кейт майже на двадцять років.

Кейт Бекінсейл і Стівен Сімбарі В інтерв'ю актриса стверджує, що вік не має ніякого відношення, коли мова заходить про почуття. Кейт заявляє, що вона щаслива, а все інше для неї не важливо. На доказ вона часто радує шанувальників фотографіями, на яких виглядає ровесницею своїх коханців.

Кейт Бекінсейл зараз

З 2018 року Кейт бере участь в кримінальному серіалі «Вдова», прем'єрні серії якого очікуються весною 2019 року. Також в серіалі знімаються Чарлі Денс, Алекс Кінгстон і Джекі Ідо.

Кейт Бекінсейл зараз В комедії «El tonto», назву якої можна перекласти як «Дивак», актриса знімається з Джоном Малковичем, Едріаном Броуді і Реєм Ліотта. Про сюжет і дату прем'єри не повідомляється.У січні 2019 року Бекінсейл опублікувала в інстаграме фото з лікарняної палати і повідомила, що потрапила в клініку через гінекологічних проблем. Через кілька днів представник актриси запевнив шанувальників, що її життю нічого не загрожує.