Регіна Тодоренко - біографія, фото, зріст і вагу, особисте життя, чоловік, син, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Регіни Тодоренко

Регіна Тодоренко - молода українська телеведуча. Вона стала відома після яскравого участі в українській версії телепрограми «Фабрика Зірок».На запрошення Наталії Могилевської Регіна увійшла до складу музичного гурту «Real O». Тодоренко - провідна восьмого сезону проекту «Орел і Решка». Дівчина встигла проявити себе в якості композитора.

Зірка «Орла і решки» Регіна Тодоренко

дитинство

Регіна народилася в Одесі. Протягом десяти років дівчинка займалася в шкільному театрі «Балаганчик», де завжди була в числі перших, грала головні ролі, виконувала сольні номери, і все їй вдавалося. Керівник дитячого колективу Н. І. Хохлова вважала її по-доброму егоїстичним і цілеспрямованою людиною. Крім відвідування шкільного театру, талановита дівчинка займалася вокалом і хореографією.

Регіна Тодоренко в дитинстві Після закінчення міської школи №222 Регіна надійшла в Одеський національний морський університет, де навчалася на факультеті транспортних технологій і систем. Студентка займалася на курсах німецької мови, в цей же час закінчила курси водіння, але її мрією завжди була сцена. Вона прагнула брати участь у всіляких конкурсах, намагаючись привернути до себе увагу і наблизитися до мрії. Зрештою, це їй вдалося.

Регіна Тодоренко на Фабриці Зірок

Після того як в 2007-му році Регіна спробувати на кастинг телеведучої конкурсу «Золота десятка» і здобула перемогу, її помітила знаменита українська співачка і продюсер Наталя Могилевська та запросила до Києва на тримісячні відбіркові конкурси до програми «Фабрика Зірок». «Фабрика зірок»: Регіна Тодоренко - «Так, бос» (2011) У 2008-му році за підсумками музичного реаліті-шоу талановита співачка стала учасницею поп-групи «Real O», що є проектом Наталії Могилевської. Разом з Регіною в колектив увійшли такі фіналістки української версії «Фабрики», як Аліса Тарабарова, Олена Виноградова та Ліна Міцукі. Група випустила свій дебютний альбом під назвою «Плаття» в 2010-му році, а в 2011-му альбом був відзначений призом «Золотий грамофон». У складі групи Регіна об'їздила безліч країн.

Регіна Тодоренко в купальнику - мрія тисяч чоловіків У 2014-му році контракт з Тодоренко ні продовжений. За словами продюсера групи Могилевської, талановитій дівчині, успішної співачці, що відбувся композитору і телеведучої її компанія ні в якому разі не хотіла б заважати займатися сольною кар'єрою. Як відомо, до моменту свого відходу Регіна вже встигла написати пісні для Софії Ротару, Миколи Баскова, Наталії Могилевської та Ані Лорак, і при цьому встигала вести кілька телепроектів.

"Орел і решка"

У січні 2014-го року Регіна Тодоренко стала новою телеведучої на проекті «Орел і Решка». Вона вела цю програму разом зі своїм старим другом по імені Коля Серга. Восьмий сезон проекту розпочався з появи нових ведучих. Звичайно, не всі прийняли таку зміну позитивно. Багато телеглядачів порівнювали нових ведучих з Жанною Бадоєвою і Андрієм Беднякова.

Регіна Тодоренко стала ведучою шоу «Орел і Решка» Сама Регіна говорила, що не має сенсу їй рівнятися на ту ж Жанну Бадоєву, яку дівчина вважала однією з найкращих телеведучих українського телебачення, так як у Жанни набагато більше досвіду, як телевізійного, так і життєвого . Регіна абсолютно спокійно і розкуто вела програму, ніж згодом завоювала серця глядачів. З Колею вони привнесли в «Орел і решка» свіжий струмінь, зробили програму по-новому цікавою. Регіна досить критично ставиться до того, як вона виглядає в кадрі. Уже після першого ж виходу програми «Орел і Решка» ведуча, що залишилася зовсім незадоволеною і манерою своєї поведінки в кадрі, і тим, як вона каже, і навіть зовнішнім виглядом, приступила до занять сценічною мовою і акторською майстерністю. Все, чим вона займається, Тодоренко хоче робити добре і професійно. Це важлива якість для телеведучої, яке неодмінно вплине і на її кар'єру, і на її успіх в майбутньому.
Восьмий сезон проекту «Орел і Решка» розповідав про віддалених куточках Землі. Саме туди в кожному новому випуску відправлялися Коля і Регіна.Регіна вважає, що більше побачити і вивчити країну вдається тому, кому випадає подорожувати на сто доларів. Той же, хто розпоряджається під час подорожі безлімітного пластиковою карткою багато часу проводить в басейнах і спа-салонах, які, по суті, у всіх країнах однакові.

Регіну Тодоренко могли звільнити з «Орла і решки» У квітні 2017 року Регіна Тодоренко стала центральною фігурою скандалу, пов'язаним з її улюбленою передачею «Орел і решка». В одному з інтерв'ю дівчина розповіла, що ніякої «золотої карти» в проекті насправді немає, а всі розкішні апартаменти учасники насправді знімають в оренду на пару годин. Її слова обурили творців програми. «Це реальні гроші, якими продюсери шоу розпоряджаються в безлімітному обсязі», - розповіла продюсер «Орла і решки» Нателла Крапівіна. Через скандал Регіні загрожував штраф розміром 2 мільйони рублів і звільнення в кінці сезону.
У жовтні 2017 року Регіна заявила, що не буде продовжувати контракт з каналом і йде з «Орла і решки». Причиною рішення стала скажений графік, який не залишав дівчині часу на що-небудь інше. «Нам шкода її відпускати, але що робити», - прокоментувало її догляд керівництво каналу «П'ятниця».

Регіна Тодоренко пішла з «Орла і решки» через графік

Особисте життя Регіни Тодоренко

Довгий час особисте життя Регіни була таємницею за сімома печатками. Та й де їй було знайти час на молоду людину, коли вона постійно перебувала на зйомках в різних куточках планети. Але в жовтні 2016 року його продемонструвала в інстаграме фотографію зі своїм хлопцем Микитою Трякіної. Як з'ясували шанувальники, він - продюсер. Більш того, на той момент вони зустрічалися вже 3 роки. Він - москвич, і весь вільний від зйомок час Регіна проводила разом з ним.

Регіна Тодоренко і Микита Трякіної зустрічалися майже 5 років Її улюблене місто - рідна Одеса, де Регіна виросла і стала такою, яка вона є сьогодні. Гуляти по березі моря і танцювати на пірсі - улюблені заняття.

Регіна Тодоренко мріяла побувати в Африці На жаль, в листопаді 2017 року красива пара розпалася. Але їм вдалося зберегти дружні і робочі відносини, а дуже скоро в житті дівчини з'явився новий обранець. «Він з'явився і сплутав всі мої плани», - жартувала дівчина, яка мала намір незабаром піти з «Орла і решки», спокійно знявши сезон, і відправитися на навчання в кіношколу Лос-Анджелеса. Ім'я коханого вона не назвала, і чомусь незабаром поповзли чутки, що Регіна Тодоренко зустрічається з Владом Топаловим. Але ці плітки швидко припинила сама Регіна. «Це не Влад Топалов … Він актор, співак, телеведучий, у нього також є свій бізнес. Ми ведемо спільне господарство і навіть завели ігуану », - розповіла вона. Однак через рік, 21 листопада 2018 року, телеведуча зіграла весілля ні з ким іншим, як з Владом Топаловим, а ще через тижні стала мамою - у пари народився син.

Вагітна Регіна Тодоренко з чоловіком Владом Топаловим У Регіни є улюблена собака - йоркширський тер'єр на прізвисько Моцарт. На жаль, через щільний графік зйомок вона не має можливості доглядати за домашнім улюбленцем. Зараз собака перебуває у батьків дівчини.

Регіна Тодоренко і її пес Моцарт

Регіна Тодоренко зараз

У 2018 році стало відомо, що Регіна разом зі своїм колишнім хлопцем Микитою працює над авторським проектом «Late Night з Регіною Тодоренко», який виходитиме в ефір на «П'ятниці!», А також повернулася в «Орел і решка» в новому сезоні, в рамках якого вона разом з партнеркою буде подорожувати по Росії. Також Регіна веде на своєму рідному каналі програму «Мейкапери» разом з Владом Лісовцем. Крім того, Тодоренко вирішила повернутися до співочої діяльності і в квітні 2018 року записала кліп на свою нову пісню.

Регіна Тодоренко стала ведучою шоу «Орел і решка. Росія"