Вибираємо акрилову ванну

Anonim
Ванни з нового матеріалу за короткий термін міцно влаштувалися на вітчизняному ринку.
Акрилові ванни зовсім недавно з'явилися в Росії. Але за короткий час вже встигли заслужити величезну кількість позитивних відгуків. До недавнього часу вважалося, що акрилова ванна - це елітний товар, і не всім він по кишені. Але пройшло зовсім небагато часу, і ця продукція стала доступна практично будь-якому покупцеві. З'явилися акрилові ванни різних форм, розмірів, глибини. І, звичайно, ціни у них різні: і вище, і нижче.І це чудово, бо саме таку покупку можна зробити, вибравши з безлічі моделей, крім того, з огляду на свій бюджет і особливості своєї ванної кімнати.

Акрилова ванна На сьогоднішній момент купити акрилову ванну неважко. Але багато хто до цих пір не наважуються на такий вибір, вважаючи за краще чавунні чи сталеві конструкції. Швидше за все, це просто звичка. Для того, щоб придбати акрилову ванну, потрібно бути твердо впевненим у тому, що цей предмет облаштування ванної кімнати має більше переваг, ніж недоліків. Тому слід трохи детальніше розглянути всі плюси акрилових ванн.
Для початку слід знати, що акрилова ванна дуже приємна на дотик, вода в ній остигає повільно. Інша важлива риса - це безшумний набір води. Дуже важлива якість, особливо якщо в будинку сплять маленькі діти. Акрил - неслизький матеріал. Можна не боятися посковзнутися в такій ванні. За акриловою ванною легко доглядати, а різноманітність кольорів, форм і відтінків дозволяє підібрати її під дизайн практично будь-якої ванної кімнати. Ну і, безсумнівно, один з найважливіших критеріїв - це співвідношення «ціна-якість». Мінус акрилової ванни полягає в тому, що її неважко пошкодити. Але будь-яка подряпина або скол, яка утворюється на ванні, легко лагодиться. Набагато більшим недоліком акрилової ванни є те, що її легко підробити. Іноді на ринку пластикова ванна видається за акрилову. Тому будьте обережні в плані покупки. Звертайтеся тільки в спеціалізовані магазини і купуйте продукцію тільки від відомих світових виробників.

Асиметрична ванна При обмеженому просторі у ванній кімнаті проблему вирішить асиметрична ванна. По-перше, вона досить ефектно виглядає. По-друге, дуже добре економить місце. Асиметричні ванни відрізняє оригінальний дизайн і велика кількість форм і розмірів. Крім того, така конструкція забезпечується різними опціями: це і електронна система управління, і підводне підсвічування, і гідромасаж. Вам залишається тільки вибирати із запропонованого вам асортименту.
Вибираючи ванну від провідних світових виробників сантехнічного обладнання, ви можете бути спокійні за якість продукції. Естетичність та експлуатаційні характеристика вироби будуть завжди на висоті.