Canon випустила металеву папір для струменевих принтерів

Anonim
Відома компанія Canon вже оголосила про випуск своєї нової фотопаперу для струминного принтера серії Canon DreamLabo 5000.
Всього ж компанія Canon представила 3 ​​види нового паперу. Перший тип прозвали «Metallic», він ідеально підходить для професійного друку фото. Завдяки металевій папері все-таки посилюються кольору, взагалі фото виглядають просто божественно. Там, де слово преміум, там, відповідно, і ціна відповідна. Тому друк фотографій на цьому папері - не дуже-то дешеве задоволення, в компанії Canon навіть посоромилися озвучувати ціну.
Коли є папір, залишається тільки купити струменевий принтер Canon. Так, наприклад, canon pixma ip4600 сьогодні можна придбати на деяких сайтах в Інтернеті. На сайті представлені принтери, сканери, принтер з СНПЧ, МФУ з СНПЧ, кольорові принтери. Тому зараз вибрати принтер для будинку або ж купити МФУ може кожен. Відповідні компанії займаються продажем принтерів струменевих для друку фотографій, чорнило, плоттери, принтери з безперервною подачею чорнил, принтери для фотодруку. Причому, ціни на принтери досить прийнятні в Казахстані, Алмати, Астані.

Canon випустила металеву папір для струменевих принтерів Отже, другий же тип паперу - це «глянсова двостороння», а іншими словами, на даній папері можна надрукувати фото з двох сторін. І підійде вона для створення календарів, деяких книг і журналів. Також в компанії Canon обіцяють, що кольори на папері будуть виглядати контрастно і реалістично.
Останній тип паперу з назвою «Luster» - це одностороння папір, вона підійде для потреб професіоналів в сфері друку фото. Фотографії на папері також виглядають відмінно і не зіпсують ніколи жоден якісний альбом.

Canon вже оголосила про випуск своєї нової фотопаперу Один з блогерів Твіттера Марго пише: «Я вважаю за краще купувати товари саме компанії Canon».
На думку редакції, Canon відрізняється від багатьох інших компаній якістю і досить низькою ціною, тому вона сьогодні так популярна.